REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O femeie din Valu lui Traian, ȚEPE pe bandă rulantă prin aceeași METODĂ!

O femeie din Valu lui Traian, ȚEPE pe bandă rulantă prin aceeași METODĂ!

Replica API 15 ianuarie 2020 | 00:00 393

Liliana C., fostă L., este cunoscută cu antecedente penale, fiind condamnată, în mai multe rânduri, pentru înșelăciune, a mai primit o condamnare. Aceasta acționa prin aceeași metodă, în sensul că se dădea reprezentanta unei anumite societăți comerciale și achiziționa diferite bunuri. Un astfel de dosar s-a judecat și la Tulcea, fiind condamnată, la finele anului 2019, la 2 ani și 4 luni. Decizia nu a fost definitivă, iar apelul a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanța, termenul fiind stabilit pentru data de 27.02.2020.

Fiind audiată în calitate de inculpată, femeia a recunoscut faptele ce i se împută. A arătat că s-a deplasat împreună cu inculpatul S.N., cu automobilul proprietatea acestuia, la sediul unei societăți comerciale din municipiul Tulcea, a intrat în magazin și a solicitat o factură proformă, iar la întocmirea acesteia a prezentat verbal date de identitate fictive. A spus vânzătoarei că merge la bancă să achite contravaloarea produselor prin ordin de plată. S-a întors la mașină, a prezentat inculpatului S.N. factura proforma, iar acesta a purces la întocmirea ordinului de plată fals, tot acesta l-a semnat și l-a dat inculpatei pentru a-l folosi la sediul respectivului magazin. Inculpata a precizat că s-a deplasat la magazin cu ordinul de plată fals, l-a prezentat vânzătoarei de acolo, care i-a predat un laptop. Ulterior inculpații au vândut laptopul, De asemenea, a recunoscut că s-a prezentat și la un alt magazin pentru a ridica un calculator cu licența instalată, însă i-a fost refuzată predarea pe motiv că încă nu au fost transferați banii. În etapa cercetării judecătorești, inculpata, s-a prezentat doar la un singur termen de judecată, respe ctiv la data de 11.10.2017, când a precizat că nu i s-a comunicat rechizitoriul, instanța dispunând amânarea cauzei pentru ca inculpata să poată să-și pregătească apărarea. Ulterior aceasta nu s-a mai prezentat la nici un termen de judecată pentru a fi audiată, solicitând de fiecare dată judecarea cauzei în lipsa sa. Menţionăm că femeia a dat ţepe în toată ţara de-a lungul anilor, dar a acţionat în Constanţa, alături de S.N., cât și în Tulcea, fiind condamnată în mai multe dosare.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine.i timpit sa dea produsele pe vorbe? nu ee poate verifica la banca?in ce secol sintem?
1
1
Trebuie bagati la puscarie pe termen lung.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108