REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

O femeie implicată în accidentul de la Tulcea a murit. Era însărcinată!

O femeie implicată în accidentul de la Tulcea a murit. Era însărcinată!

Replica API 13 august 2019 | 01:19 1116

Salvatorii Secției de pompieri Măcin au fost solicitați să intervină duminică, 11 august, în localitatea Văcăreni (judeţul Tulcea), în urma producerii unui accident rutier. Un autoturism a fost implicat într-un accident rutier grav.

Au fost 6 victime, dintre care două decedată, un copil de 3 ani și bunica acestuia. Ulterior, o altă victimă a murit la spital. este vorba despre o femeie însărcinată.

Maşina a pătruns în curtea unei case, pe fondul vitezei excesive. A izbit în plin o femeie în vârstă de 79 de ani şi un copil în vârstă de 3 ani. Ambii au decedat. Din maşină au fost rănite două persoane, în timp ce şoferul a fugit de la faţa locului! A fost depistat pe raza localităţii Luncaviţa şi a fost reţinut. La etilotest rezultatul a fost: 0,14 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

De precizat că, înainte de producerea nenorocirii, unul dintre pasageri a filmat, în direct. Imaginile au apărut pe contul unui interlop din Măcin, Sandu Caraman.

Șoferul vinovat de producerea tragediei a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi propus instanței spre arestare preventivă.

Citește și:

https://www.replicaonline.ro/accident-rutier-grav-in-tulcea-o-femeie-si-un-copil-au-murit-soferul-vinovat-a-fugit-in-masina-se-aflau-interlopi-din-macin-399621/

https://www.replicaonline.ro/unul-dintre-pasagerii-soferului-care-a-ucis-o-batrana-si-un-copil-a-filmat-totul-inainte-de-nenorocire-video-399628/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
....marcaj... e soferul, si in ciuda tuturor comentariilor, nu e baiat rau, un baiat de la tara chiar simtit.... , nici pe departe cocalar.... interlop nu pot sa ma exprim...nu stiu ce cauta cu boschetu din dreapta. nu are nici o scuza ca a mers cu 200 la ora, a nenorocit familii, o sa stea multi ani in puscarie meritat.... uneori decizii pe care le iei in secunde , iti distrug viata si vieti... pacat... pentru tot
0
0
Ieri a comentat unul ca cine comenteaza dupa el le da la muie, esti unul din handicapatii care au scapat cu viata din accident fututi mortii matii de bou sa ii dai la muie lu mata, cretinule nu meritati sa traiti pe acest pamant viata pentru viata asa trebuie nu puscarie.
3
0
Ce interlop era Sandu? Pai asa suntem toti, avem nevestele la produs si ne credem interlopi. Daca doua trei tatuaje, gata sunt interlop? Hai maaa, sa fim seriosi. Nevasta-sa isi rupe pixxa afara si asta-i mare interlop.
3
1
Sa ne sugi in gura de la jumate pa toti tarani interlopi
0
4
Inchisoare si pentru taranul de la volan si pentru taranul "interlop" din dreapta. Sincer, ar merita jupuiti amandoi si pusa sare...si lasati pana crapa. Jeguri ordinare! Sub-oameni...
8
0
Se moare in Dobrogea , din cauza accidentelor auto ...de zici ca-i razboi . La scoala auto majoritatea , sunt foarte disciplinati si trec cu brio testu psihologic . Dupa ...devin ceea ce sunt cu adevarat .
19
0
au crezut ca masina este barca sau caruta
7
0
Daca si la Macin avem interlopi.....Sa ne phisam pe eie de ciori borate!
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108