REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

O mamă şi-a ţinut bebelușul MORT în FRIGIDER!

O mamă şi-a ţinut bebelușul MORT în FRIGIDER!

Replica API 25 noiembrie 2021 | 00:11 1483

O tânără de 21 de ani din Gorj și-a ținut bebelușul mort în frigider. Anchetatorii au fost sesizați de mătușa și nașa femeii, după ce au avut un conflict pentru o bucată de pământ. Potrivit primelor informații, aceasta ar fi ținut trupul neînsuflețit al nou-născutului într-o pungă, iar apoi l-a băgat în congelator. Ea susține că a născut acasă, iar micuțul a venit pe lume fără suflare.

Caz șocant în comuna Licurici, județul Gorj. O mamă și-a ținut bebelușul mort în frigider, timp de câteva luni, iar aceasta susține că micuțul s-a născut fără suflare. Autoritățile au fost sesizate de mătușa și nașa femeii. Ele nu mai suportat să țină secretul și fac mărturisiri cutremurătoare, după ce au avut un conflict pentru o bucată de pământ din sat, potrivit adevărul.ro, citat de spynews.ro.

Potrivit primelor informații, tânăra ar fi ținut trupul neînsuflețit al bebelușului într-o pungă, iar apoi l-a băgat în congelator. Ulterior, aceasta ar fi decis să-l îngroape. Autoritățile au descoperit osemintele micuțului sub pământ.

„A venit cu el la mine într-o plasă de rafie. Pe cap avea păr negru şi creţ. A început să apară sângele cum l-a scos din pungă, pentru că până să vină cu el la mine îl ţinuse la frigider, în congelator. A venit cu el de la Târgu-Jiu, unde l-a ţinut mai multe luni în frigider. Am şi întrebat-o de ce l-a mai păstrat atâta timp, de ce nu l-a aruncat în Jiu sau de ce nu i l-a dat concubinului ei, care e şofer pe TIR, să îl arunce pe undeva pe traseu. Le-a fost frică să nu caute poliţiştii mama şi s-o găsească în cele din urmă pe ea. A fost îngropat la mine. Ea a făcut groapa şi eu i-am spus să pună o pungă peste el, pentru că mi-a fost milă când vedeam cum vine pământul direct peste el”, a povestit femeia.

Tânăra de 21 de ani susține că născut acasă, iar micuțul a venit pe lume fără suflare. Cu toate astea, ea spera că bebelușul își va reveni. De asemenea, aceasta a povestit că nou-născutul a fost luat de mama ei și nu știe ce s-a întâmplat cu el.

„În dimineaţa următoare, mama mea a venit şi a văzut despre ce este vorba. A spus că îl ia ea. I l-am dat mamei mele, care l-a adus la această doamnă şi de atunci nu mai ştiu ce s-a întâmplat. Moaşa mi-a spus că nu e vina mea şi că mă va ajuta ea, să îl duc la ea şi va fi totul bine. Mi-a zis că dacă află concubinul meu, el îmi va lua copilul celălalt pe care îl am cu el şi va pleca de la mine sau mă va da afară din casă”, a declarat tânăra.

Autoritățile se ocupă e cercetarea cazului și vor să afle dacă tânăra mamă este vinovată de moartea bebelușului. Această tragedie nu putea rămâne secretă pentru totdeauna, iar întreaga comunitate este uimită.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pur si simplu , ramai fara cuvinte....
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108