REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O pacientă mulţumeşte angajaţilor CJAS pentru promptitudine şi profesionalism!

O pacientă mulţumeşte angajaţilor CJAS pentru promptitudine şi profesionalism!

Replica API 7 noiembrie 2017 | 00:00 378

Valerica Răducu

Angajații Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța au avut parte, ieri dimineață, de o surpriză plăcută. O constănțeancă a ținut să le mulțumească, în mod oficial, pentru sprijinul acordat în obținerea actelor necesare, pentru soluționarea problemei medicale pe care o are. Femeia a povestit, pentru „Replica de Constanța”, că a ajuns la CJAS Constanța, ieri dimineață, pentru a obține o adeverință de asigurat și îndrumări către un medic de familie și a fost sprijinită cu promptitudine și profesionalism.

„Am fost internată de urgență la Spitalul Județean, am ieșit pe semnătură și am avut nevoie de ajutor de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Medicul de familie mi-a decedat și trebuie să ajung de urgență, să mă internez la București. Vreau să mulțumesc colectivului de aici, care și-a făcut treaba exemplar. Nu am venit cu pile, cu intervenții și am primit ajutor pe loc.

Începând de la doamna de la intrare, de la pază, până la șefii de servicii, m-au ajutat. Incredibil! Sunt puțin supărată pentru problema de sănătate pe care o am, dar oamenii de aici m-au ajutat foarte mult, m-au susținut. Uitați, mă dau exemplu. Un om căruia i-a decedat medicul de familie și până diseară trebuie să ajung la București. Aveam nevoie de o adeverință de asigurat și am obținut-o imediat”, ne-a declarat Valerica Răducu.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
menegerul ala pastos nu I-si mai misca rectu de pe scaun niciodata.asa ii cind esti plat de catre stat si afiliat politic capacitatile is pe plan second.regurgitie maxima.
1
0
deci nu e ceva normal ????
0
1
Aici s-a ajuns in tara asta ....am ajun s sa multumim pentru ca functionarurl isi face datoria pentru care a fost angajat si este remunerat ..... bravos natiune !
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108