REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

O piţipoancă de la un salon de masaj a pus pe jar Poliţia: toată lumea credea că s-a înecat, ea umbla în chiloţi pe stradă

O piţipoancă de la un salon de masaj a pus pe jar Poliţia: toată lumea credea că s-a înecat, ea umbla în chiloţi pe stradă

Replica API 16 octombrie 2014 | 16:17 513

O beţie care a alertat şi pompierii, şi câinele de urmă!

O beţie care a alertat şi pompierii, şi câinele de urmă!

S-a înecat în mare, a dispărut, i s-a întâmplat ceva – au fost gândurile trecătorilor şi ale oamenilor legii, care s-au mobilizat şi au demarat căutările. Adevărate forţe s-au strâns pentru elucidarea misterului, care a pornit de la nişte haine găsite pe malul mării, în zona plajei 3 Papuci. La faţa locului a fost adus şi un câine de urmă, care se oprea mereu în buza mării. În cele din urmă, deznodământul a fost unul neaşteptat: o angajată a unui salon de masaj erotic, după ce a băut peste măsură, a făcut baie în mare şi a uitat unde şi-a pus hainele.

„Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină în zona plajei 3 Papuci, unde o persoană a dispărut în valurile mării” – a fost informaţia momentului din cursul zilei de miercuri, 15 octombrie. Poliţie, ISU Dobrogea, cadre medicale, dar şi un câine de urmă au luat aria respectivă la puricat pentru a găsi indicii. Din câte se pare, încă de la orele dimineţii, un trecător a observat mai multe haine şi un telefon mobil, pe nisip, sunând la 112. De aici s-a născut ipoteza că ar fi vorba despre o persoană dispărută în mare, înecată. Câinele de urmă nu avea decât să confirme aceste lucruri, oprindu-se de fiecare dată în buza mării. Căutările au fost continuate şi pe mare şi, între timp, oamenii legii au stabilit că este vorba despre o tânără de 26 de ani, din Dumbrăveni, Georgiana Maria N. Au luat la control agenda telefonului mobil, prima ce a fost apelată fiind mama Georgianei. Aceasta a spus că nu ştie nimic despre tânără, că nu mai locuieşte la Dumbrăveni, ci în municipiul Constanţa, acolo unde şi munceşte de altfel, la salonul de masaj Butterfly, situat prin zona străzii Unirii, în Faleză Nord. Poliţiştii au continuat să „sape” şi au sunat-o pe şefa tinerei, care a menţionat că este teafără şi nevătămată şi se află chiar lângă ea. Poliţiştii au vorbit şi cu persoana căutată la telefon, stabilind că se vor vedea la Secţia 3 Poliţie. Zis şi făcut.

Farsa jucată de alcool: ţup, ţup, ţup, în chiloţi până acasă!

A ajuns la Poliţie şi a început să explice cum au stat lucrurile. În primă fază, Georgiana Maria N. a spus că, probabil, un prieten i-a făcut o farsă. Văzând că nu prea merge, a revenit asupra celor spuse, menţionând că, de fapt, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, a umblat prin mai multe baruri din municipiu, cu mai mulţi prieteni, a consumat băuturi alcoolice, după care s-au hotărât toţi să facă o baie în mare. Numai că, prietenii au ieşit mai repede din apă şi au făcut o glumă luându-i hainele. Atunci poliţiştii i-au cerut numele amicilor, pentru a fi şi ei audiaţi. Aici, surpriză: iar şi-a schimbat declaraţiile. De fapt, prietenii nu au mai venit cu ea să facă baie în mare. A fost singură, decizia luând-o în drum spre locul unde stă, la Butterfly salon - mai exact, acolo unde şi munceşte. „Aşa fac eu mereu când mă îmbăt, mă răcoresc în mare”, ar fi menţionat ea. Prin urmare, nici de data aceasta nu a făcut excepţie de la regulă, s-a scăldat, dar, crede ea, a ieşit prin altă parte şi nu şi-a mai găsit hainele. Astfel, a plecat acasă în chiloţi. Numai că, iată că a doua zi s-a dezlănţuit furtuna. Chiar dacă autorităţile au fost puse pe drumuri, nu poate fi aplicată nici o sancţiune întrucât nu a fost o acţiune intenţionată din partea nimănui, nici a presupusei victime, nici a persoanei care a sunat la 112. Menţionăm că Georgiana este din Dumbrăveni, dar locuieşte în Constanţa, în cadrul salonului de masaj erotic, unde şi lucrează. Are şi un copil, o fetiţă, dar este crescut de o bunică. În cursul nopţii de marţi spre miercuri, aceasta posta pe Facebook că se află la un bar, cu mesajul: „Bodega, locul cel mai drag şi unde... hai nu”.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108