REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O româncă de 25 de ani a fost găsită moartă în Germania, în containerul de haine uzate

O româncă de 25 de ani a fost găsită moartă în Germania, în containerul de haine uzate

Replica API 24 iulie 2021 | 00:00 1016

O româncă de 25 de ani și-a pierdut viața în Germania, în zona Großostheim. Oamenii legii și echipajele de prim-ajutor ajunse la fața locului au găsit-o pe româncă fără suflare, într-un container de haine uzate. Românca de 25 de ani era stabilită de mai mult timp în Germania, acolo unde lucra alături de soțul ei. Iată cum s-a întâmplat, de fapt, tragedia, scrie spynews.ro

Tragedie în Germania! În zona Großostheim, o tânără româncă de 25 de ani a fost găsită decedată chiar în containerul în care localnicii obișnuiesc să arunce hainele uzate sau obiectele vestimentare pe care nu le mai poartă.

Românca de 25 de ani era stabilită de mai mult timp în Großostheim, Germania, acolo unde lucra în agricultură alături de partenerul ei de viață. În seara zilei de 22 iulie, una dintre persoanele care se afla în zonă a apelat numărul unic de urgență, spunând că a găsit o persoană într-un container de haine.

Femeia rămăsese blocată într-un container pentru haine uzate din districtul Aschaffenburg, landul Bavaria, iar oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului pentru a-i acorda ajutor femeii. Pompierii, polițiștii și echipajul medical de pe ambulanță au găsit-o pe româncă blocată cu partea superioară a corpului în containerul de haine.

Din nefericire, ajutoarele au ajuns mult prea târziu pentru tânăra de 25 de ani, deoarece victima nu a putut fi resuscitată.

Cum a murit, de fapt, românca de 25 de ani

Românca a fost scoasă moartă de către pompieri din container, iar centrul de operațiuni de la sediul poliției din Franconia Inferioară a confirmat decesul.

Departamentul de urmărire penală Aschaffenburg a demarat o investigație în acest caz, însă, conform primelor informații, nu ar fi vorba despre o crimă, ci mai degrabă despre un accident.

Se pare că românca ar fi încercat să scoată haine din containerul de obiecte vestimentare uzate, moment în care a rămas blocată cu partea de sus a corpului și, cel mai probabil, a murit sugrumată.

Acest tip de accidente tragice sunt tot mai dese, în condițiile în care acum câteva zile o tânără mamă a murit într-un mod asemănător. Femeia din Australia s-a urcat pe o găleată pentru a se uita în containerul din haine, moment în care a rămas cu jumătate de corp prins în interior.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108