REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

O şoferiţă s-a cinstit bine cu ţuică, apoi a pornit în zigzag, cu maşina, pe DN 2A - video!

O şoferiţă s-a cinstit bine cu ţuică, apoi a pornit în zigzag, cu maşina, pe DN 2A - video!

Replica API 25 septembrie 2012 | 00:00 165

Coşmar pentru participanţii la trafic, între Kogălniceanu şi Crucea

Coşmar pentru participanţii la trafic, între Kogălniceanu şi Crucea

Spectacol pe DN 2A, drumul ce leagă localitatea constănţeană Mihail Kogălniceanu de Hârşova. O şoferiţă a făcut show, trecând cu autoturismul din dotare ba pe câmp, ba pe contrasens, de fiecare dată fiind la un pas de o reală tragedie. Speriaţi, participanţii la trafic au răbdat cât au putut, apelând, în cele din urmă, numărul de urgenţă 112.

"Mergea haotic, trecea pe contrasens, mergea pe câmp, îmi tăia calea, frâna, accelera, era un adevărat haos. A trecut prin Gălbiori ca vântul, neacordând prioritate pietonilor angajaţi în traversarea carosabilului prin loc permis. Chiar era să accidenteze un om. Îmi era teamă să o depăşesc, dar şi să stau în spatele ei. În cele din urmă am sunat la 112", a declarat pentru "Replica", Alexandru Ciprian, un şofer aflat în trafic la momentul respectiv. Oamenii legii nu au stat pe gânduri, în dreptul localităţii Crucea trăgând autoturismul buclucaş pe dreapta. În momentul în care a coborât din maşină, femeia abia se mai putea ţine pe picioare din cauza consumului de băuturi alcoolice, respectiv 0,81 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Dacă iniţial şoferiţa a susţinut sus şi tare că nu a consumat băuturi alcoolice, ulterior a recunoscut că a făcut ţuică, motiv pentru care a trebuit să guste. De asemenea, conducătoarea auto a turat motorul autoturismului la maxim, la finalul cursei infernale radiatorul cedând, toată apa curgând precum o fântână arteziană. Chiar dacă traseul se putea sfârşi cu o tragedie, în care implicaţi ar fi fost şi oameni nevinovaţi, singura grijă a vinovatei era aceea că i s-a stricat autoturismul. Menţionăm că evenimentul a avut loc în cursul zilei de luni, în jurul orelor 16.00, autoturismul care a creat panică fiind un TICO, cu numerele de înmatriculare CT 67 POE. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele femeii, Florentina Poenaru, după care a fost condusă la Spitalul din Hârşova pentru recoltarea de probe biologice.

Liliana CHIRU

VIDEO: Imagini oferite, în EXCLUSIVITATE, cotidianului Replica de Constanţa, de un şofer aflat în trafic.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108