REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

O spălătorie din Constanţa, AMENDATĂ de poliţişti!

O spălătorie din Constanţa, AMENDATĂ de poliţişti!

Replica API 28 februarie 2017 | 07:34 2074

Municipiul Constanța “excelează”, din păcate, la diversitatea și amalgamul de probleme cu care se confruntă! Locuitorii practic s-au săturat să sesizeze autoritățile fără nici un rezultat favorabil. Lista neregulilor cuprinde pe lângă lipsa iluminatului public, mormanele de gunoaie, haitele de câini care își fac veacul prin cartiere și ilegalitățile efectuate de anumite societăți. Totuși, deși puține la număr, există și situații în care organele abilitate iau măsuri. Un exemplu concret este cazul unei spălătorii de covoare care a fost amendată de oamenii legii, în urma unui control.

Orașul de la malul mării a devenit treptat “tărâmul ilegalităților”! Deși constănțenii atrag atenția aoturităților locale cu privire la astfel de cazuri, nu în toate se intervine pentru o rezolvare. Cu micii excepții, binînțeles. O situație recentă vizează activitatea unei spălătorii de covoare care a fost amendată de polițiștii locali. “Amendare agent economic Hyppo Car Wash de pe bulevardul Brătianu pentru continuarea activității de spălare autovehicule pe domeniu public, au anexat ambele părți de trotuar ca să-și spele mașinile, chiar au și modificat marginea de trotuar pentru a încăpea mai multe mașini deodată și a anexa trotuarul cu totul! Întreb: au dreptul acesta să anexeze domeniul public pentru activitate comercială fără a lăsa nici un pic de loc pentru circulația pietonală?! Cine sunt ei de își permit și le permiteți asta?! Același lucru și cu celelalte spălătorii auto de pe bulevardul Brătianu ( Decent și Trompi ), cel de pe strada Caragiale ( Costin jr. ) și cel de pe str. Spătar N. Milescu ( Dumy Car Wash ). Chiar nu se poate lua nici un fel de inițiativă?”, a sesizat problema un constănțean. Imediat, organele abilitate au trecut la treabă, iar situația nu părea a fi atât de gravă cu excepția unei singure societăți. “Lucrători din cadrul Direcției Poliției Locale Constanța, în perioada 20.02.2017-23.02.2017, au desfășurat activități specifice de verificare a legalității funcționării societăților comerciale menționate. Nu au fost constatate încălcări ale prevederilor legale în domeniu, cu excepția S.C. Dumy Wash Lavaggio SRL, având punct de lucru în Constanța, str. Spătar N. Milescu nr.13, față de care s-a dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă de la 1500 lei la 2500 lei, în conformitate cu prevederile art.67 din HCLM 371/2016”, au precizat polițiștii locali.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Firma serioasa
0
2
Multumesc frumos ''vecin''pt comentariul facut.
3
1
Si la intersectia Andrei Mureseanu cu Baba Novac este o spalatorie care nu are reclama dar spala masinile pe trotuar. De 2 ori era sa fac accidend iesind spre Baba Novac nu ai vizibilitate. Zic ca au spate de la ANAF.
3
0
Bai Mariane. Ai un pe unul cu 2 baieti mari smecheri care te tot reclama. Asta si-a reclamat toare neamurile. Ai grija ca suna mereu la politie. Are un baiat care tot suna sa va dea politia locala amenzi si primaria
4
0
Astia de la Dumy ne-au innebunit. O adunatura de tigani. Patronul este un analfabet si ma-sa o tata grasa. Se cred stapanii strazii. Nu-i mai suportam. Clientii lor parcheaza in poarta mea . Nu ne este frica de ei. Sa se stie in cartier.
7
0
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
14
3
Asa este: spalatoria din cladirea albastra de pe Strada Poporului, aproape de Trocadero, precum si cea de pe Strada Primaverii, aflata la marginea stadionului, au aceeasi problema: nu poti merge decat PE STRADA cand treci pe acolo! Luati masuri! Nu mai stati in birouri! Miscati-va fundul pe teren!
7
0
chesoi sa elibereze trotuarul de ambulantele lui...
8
0
Cum au primit autorizatii, antifrauda nu se sesizeaza, fara bonuri fiscale, frauda pe fata si sa nu mai vorbim de mahalaua si laturile de pe sosea, iesirea din spalatorie fara sa se asigure ce conduce la accidente smd la stadion nu mai vorbim blocheaza soseaua si daca ii atentionezi mai te iau si la bataie, parca e strada lor inspectori de la mediu unde sunt nu iau nicio masura.
7
0
La fel este si la spalatoria Tora de pe Dispensarului.Sfidand orice autoritate, au distrus jumatate din suprafata locului de joaca pentru copii pt a o construi.Iar de trotuar ce sa mai zicem, cat este spalatoria deschisa nu se poate ultiliza fiind permanent masini in tranzit iar in restul timpului devine parcare, tot timpul cetatenii fiind nevoiti sa merga pe mijlocul strazii.Ce sa mai zicem de cei invalizi sau de cei cu carucioare si copii mici, cosmar!
7
2
Dar aia de la stadion?? Oras de laturi si chilotareala rad turistii straini de se caca pe ei cand sunt in trecere spre bulgari sau greci si au nimerit din greseala in orasul chilotilor intinsi la expozitie pe strada.
11
2
Dar cu aia de pe str Poporului, intre TROCADERO si bdul Tomis? Aia nu fac pe domeniul public 90% din activitate?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108