REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

O tânără din Constanța s-a ales cu dosar penal pentru cerșetorie

O tânără din Constanța s-a ales cu dosar penal pentru cerșetorie

Replica API 9 februarie 2019 | 02:18 517

Polițiștii din cadrul Secției 2 au identificat o femeie, în vârstă de 19 ani, însoțită de doi copii minori, care apela la mila publicului în zona unei piețe agro-alimentare din municipiu. Poliţiştii constănţeni au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a unui minor în scop de cerșetorie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar alesii nostri fute le am copiii si nevestele amantele si mamele odata cu bunici mastusi unchi si ce mai au pe acasa indiferent de varsta si sex,n au dosare?pe ei nu i intreaba nimeni de unde au Mercedes sau sotia geanta de la Prada?si cum le au castigat?cat de legal a fost?
1
0
Cersesc si din banii de cerseala isi cumpara iarba si heroina ca vorba aia trag la cui si la seringa in momentul cand nu mai merge cu cerseala . aplica planul B .se grupeaza cu alti mai mari si dau in cap talharesc oameni ca doar acesti cersetori au baieti smardoi in spate care le tine sub protectorat .au ajutor social si tot ei fac pe victimele ei cand trag la seringa nu se se inteapa niciodata in brate pentru se vor vedea intepaturile si nu mai au succes la cersit ei in schimb se injecteaza in zone ascunse gen pe picioare ,zona pubiana intre degete la picioare in talpi ,glezne si altele.
2
0
In loc sa ii ofere un loc de munca de la vietnamezi de exemplu ii fac dosar penal. Pai nu vreau noi vietnamezi ca nu are cine lucra?
2
2
ce muie mah? muia-i dulce ptr garcea ca tot inista sa-si ia - trebuie moarte la gaborime nu muie. fraierii de militieni care citesc asta cred ca numa gura e de noi da va zic io muistilor ca intr-un an doi o sa ne pupati talpile ca sa nu va taiem ca pe porci! las ca o sa vedeti voi ce forta are poporul!
4
6
pai bine ba lachetilor cu epoleti in loc so luati paia si so duceti la un centru ceva, voi in faceti dosar penal nu var muri multi inainte de jeguri
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108