REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Oana Roman e pusă pe fapte mari! S-a înscris la pilates

Oana Roman e pusă pe fapte mari! S-a înscris la pilates

Replica API 12 februarie 2019 | 00:00 364

Oana Roman

Oana Roman (41 de ani) este pusă pe fapte mari! Fiica fostului premier, Petre Roman (72 de ani), și-a propus să își organizeze timpul în așa fel încât să ajungă de două-trei ori pe săptămână la sala de sport.

Ea speră ca în câteva luni să scape de surplusul de kilograme și să aibă un trup bine definit. Zilele trecute, vedeta le-a arătat fanilor, de pe pagina sa de Instagram, că adoră orele de pilates care o ajută să aibă o poziție perfectă a corpului. “Îmi place mult să fac pilates!”, a scris Oana în dreptul fotografiei.

Fanii au felicitat-o imediat pentru efortul depus și pentru ambiția pe care o are: “Mă bucur pentru ambiția ta! Doamne Ajută!”, “Bravo, Oana, te admir de mulți ani! Pentru ceea ce ești, pentru că ești deșteaptă și pentru că ești naturală”. Efortul Oanei Roman de a slăbi nu e de ieri, de astăzi. În urmă cu un an, diva ne mărturisea că este la dietă și că își dorește să arate și să se simtă bine în pielea ei. “Am mai slăbit, nu pot să îți zic câte kilograme, dar se vede. Este un proces lent, însă constant. Este vorba de timp aici”, ne-a spus Oana.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poza in care apare nemachiata, de ce nu o repostati? Ce-i drept, nu o mai pot uita pe scroafa de cand am vazut-o nemachiata. Spunea ca e mandra de cum arata. Daca e mandra, sa apara fara vopsea pe fatza. Ca a fost fata unui premier, care si ala nu a rezistat nici 2 ani, acum trebuie sa intoxicati generatie de generatie cu scroafe din astea. Ba Kanal D o mai facuse si vedeta. Va dati seama ce proasta e, daca nu a rezistat la Kanal D sa faca o emisiune!!!
3
0
Ba da' si voi sunteti mai prosti ca Veorica,nu vedeti ca bantuie pesta africana noi ce mai asomam de craciun?
3
0
O purcica perversa care face sex in grup fata lu' jegosul de Walter Roman,daca nu era gat-scurt Petrica sa tradeze Romania nu auzeam in veci de vita asta incaltata de la Jimmy Choo
6
0
ba eu nu inteleg de ce ne tot bagati pe git stiri cu shaormista asta ,de ce trebuie sa stim noi cum sta vaca cu grasimile .e problema ei
7
0
SCROAFA ! BOLNAVA DE NESIMTIRE !
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108