REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Oana Roman și fostul soț, Marius Elisei, escapadă romantică pe litoral

Oana Roman și fostul soț, Marius Elisei, escapadă romantică pe litoral

Replica API 21 iunie 2021 | 18:04 1555

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus adio și au semnat actele de divorț în urmă cu câteva luni, asta după un mariaj de circa șapte ani din care a rezultat și o fetiță, Isabela.

Oana Roman și Marius Elisei

Sursa foto: Instagram

Au continuat să se vadă și să aibă activități de familiei de dragul fiicei lor. Au petrecut mult timp întreună și au continuat să vorbească zilnic, iar acum se pare că nu mai sunt deloc probleme între ei. Ba mai mult, cei doi, alături de Isa, se delectează cu razele soarelui, briza mării și nisipul fin, departe de agitația din Capitală! Imaginile postate pe rețelele de socializare îi face pe internauți să creadă că cei doi s-au și împăcat!

Oana Roman, șanse de împăcare cu tatăl fetiței ei?! Cum se simt în vacanță

În ultima perioadă, relația dintre Oana Roman și Marius Elisei pare că merge din ce în ce mai bine. Acum câteva zile, vedeta anunța fericită pe rețelele de socializare că a primit un cadou superb de la fostul ei soț, care pare că încă este foarte grijuliu cu ea și încearcă să-i îndeplinească dorințele.

Ea se mândrea că a primit de la el un telefon mobil, pe care și-l dorea de multă vreme. Cu doar o zi în urmă, tot ea este cea care a postat o fotografie în care apare în brațele lui Marius Elisei. Amândoi zâmbesc și nu pare să-i deranjeze cu nimic apropierea, scrie wowbiz.ro.

Acum, cei doi și Isa sunt într-o vacanță la mare și se înțeleg de minune. Dovadă stau chiar imaginile postate atât de Oana Roman, dar și de Marius Elisei pe rețelele de socializare. Nici nu pare că au fost despărțiți vreodată sau că au avut probleme de cuplu. În absolut toate fotografiile, cei doi par fericiți, liniștiți și relaxați, iar iubirea pe care și-o poarte le se poate citi pe chip.

Oana Roman a făcut chiar abstracție de oamenii din jurul ei și a făcut publică o imagine în care apare alături de tatăl fetiței ei, alături de mesajul: „Happy us! Noi și marea”. Acum, internauții își pun tot felul de întrebări acum: sunt sau nu sunt cei doi din nou un cuplu?!

Sursa foto: Instagram

Oana Roman, mesaj emoționant pentru Marius Elisei! Au trecut 7 ani de la nuntă

„Acum fix 7 ani făceam nunta. Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit.

Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură. Azi, știu că a fost foarte greu, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou, asta doar timpul va decide. Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!”, a scris Oana Roman pe rețeaua de socializare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de unde mai gaseste handicapata asta un tolomac sa o ia de navasta
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108