REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

OFICIAL! De DUMINICĂ, TERASELE se ÎNCHID de la ora 23.00!

OFICIAL! De DUMINICĂ, TERASELE se ÎNCHID de la ora 23.00!

Replica API 2 august 2020 | 00:04 5853

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de sâmbătă hotărârea numărul 38 din 1 august.

Astfel, au fost stabilite, la propunerea specialiștilor, zonele în care este limitat programul teraselor, barurilor, operatorilor de jocuri de noroc și altora asemenea, cu scopul limitării răspândirii noului tip de coronavirus (COVID-19).

Aceste zone sunt: județele Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați și municipiul București.

Măsura intră în vigoare începând de mâine, 2 august.

Și această măsură se înscrie în seria acțiunilor proactive luate de autorităţi pentru protecția sanitară a persoanelor.

Ulterior, CNSU a revenit cu următoarea precizare: „Modificarea față de forma transmisă inițial constă în faptul că a fost eliminată precizarea din ultimul articol privind publicarea în Monitorul Oficial. Hotărârea se transmite autorităților teritoriale competente, spre punere în aplicare”.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu inteleg de ce s-a deschis sezonul anul acesta, trebuia inchisa toata Mamaia, nu trebuia sa primeasca nici-un turist! Or sa plete taranii cocliti in satele lor si Constanta o sa fie infectata toata.....
7
2
Nu toate terasele-restaurant respecta regula, nici chiar in starea de urgenta.
4
4
Ani multi de dezinformare si tembelizare a tinerilor dar si a celor mai putin tineri cu scopul de a mentine la putere clica securisto-stalinista,a dus la aceasta situatie in care nimeni nu mai crede in nimic. Reversul medaliei. Cum sa faci acuma prostii si agresivii sa creada chiar si cele mai evidente lucruri? Geme tara de prosti cu aere,fiind condusa de incompetenti,deoarece scara valorilor e inversa.Vreti acuma disciplina de la o populatie anarhizata,deculturalizata,cu autoritati mai degraba dusmanoase fata de cei mai docili si neputincioase cu delicventii?
7
3
Haooooleu abe da eu unde mai bubui clienti ca voi inchideti clubele. Abe sa moara toate ciorile de foame si machedonimea de la clube unde mai face taxi Noi coloratii si machedonii rupesm la mamaia si acum o sa ne rupa foamea matele.
7
3
DE CE NU LASATI CITITORII SA SCRIE COMENTARII DESPRE MURAT?? Cel cu candidatura .... o fi PSD?? camuflat??
5
1
Pnl este demolatorul economiei rominesti !----_numai idei timpite si raportari mincinoase ptr ca RO sa traiasca din imprumuturi ----pnl 0% la vot
7
4
Cele mai multe cazuri de infectii noi sunt in judetele care nu au legatura cu Constanta, asta desi in Constanta e cel mai aglomerat judet din tara.... Va dati seama cata inteligenta are harapul arahat care a propus masurile astea.
10
11
Servicii de 2 lei la majoritatea teraselor dar preturi de 2000 de lei. Jeguri si hoti patronii curului!
19
1
Oamenii normali cred ca sunt multumiti cu aceasta decizie si nu cred ca i afecteaza. La ora 23 lumea doarme ca dimineata pleaca la munca dupa ora 23 raman leprele . Curvele si asistatii sociali
34
8
Putem sa traim si fara terase.
33
7
Tarziu fratilor tarziu astia nici nu trebuiau deschisi si asa a turnat statul bani in curu lor ca la nebunii . Jale mare nu mai au pestii unde sa isi expuna marfa si bombardierii unde sa vanda drogurile
26
3
nici inainte nu ieseam la terasa, asa-s eu, mai calic....beau un pahar de apa acasa si ma simt mai bine cand nu ma inghesuie ghertoii la masa...nu imi pare rau de fraierii care nu au unde sa isi etaleze ultimul model de aifon sau hainele de ferma zootehnica
24
4
Europa nu ne mai vrea din cauza diasporei formata din infractori curve si cersetori care le au stricat vietile. Nu din cauza covid19 ca au si ei acolo chiar mai mult ca aici. Dar ei respecta regulile. Diaspora romana nu le respecta ca s numai tigani. Da diaspora aia care a votat pnl usr plus si kwj. Aia sunt cauza. Intelectualii aia care se intorceau la inceputul anului acasa si zoceau ca ei nu au virus ca nu sunt teleloane. Si ne au umplut de covid19. Guvernulvpnl usr plus nu i a carantinat. Voiau alegeri anticipate. Le dam noi alegeri acum la termen. Si apoi suspendarea lui kwj.
14
3
plang cipanii plang, plang ca banii nu ajung. in sfarsit s a facut dreptate. de furat nu mai e, clienti ioc.
32
8
Doamne ajuta!Macar in al 12 -lea ceas sa luati o masura normala. Cu babuinii , nu merge cu vorba buna. Cand o iau pe alcool, si unii pe nas , ii apuca jocurile populare, sarbele, geamparalele. Daca mai pun si manele la terase, tabloul e complet.
35
6
Foarte bine. Nivelul de educatie si manupularea in masa, va caracterizeaza. Cate persoane mai trebuie sa moara ca sa o luati in serios? Pe bune? Va ingramaditi ca oile sa va dati checkinuri si sa postati selfiuri de oameni fericiti. Reveniti la viata reala, nu cea virtuala. Nu ne mai vrea majoritatea in Europa. Oare de ce? Banii nostri nu sunt buni? De teama virusului. De aia. Doar voi traiti in bula voastra. S-au inchis fabrici si voi va plangeti ca dati faliment cu o terasa? Va manipuleaza cap chel de Garcea? Asta e nivelul vostru! Leana si Costel. Stati naibii in case, ca belim plua!
37
7
Sa ma sugeti la pula impreuna cu zdrentele de top klaus cap de vitel arafat cap de guma orban betivanul fara dinti in gura si alte caricatuti si rapandule penelizde
15
19
niste cretini....distrug tara asta! doar niste tampiti sa-i mai voteze!
13
21
Bravo, la culcare cu boschetarii.
29
12
Nani nani covidutz, hai cu totzii in patutz. Bleahhh.
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108