REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.6° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

OFICIAL! NICULESCU, SECRETAR de STAT la Ministerul Energiei!

OFICIAL! NICULESCU, SECRETAR de STAT la Ministerul Energiei!

Replica API 12 ianuarie 2021 | 00:00 5122

Așa cum Replica a anunțat în ediţiile anterioare, PNL Constanța a reușit să obţină un post pentru fostul prefect, George Niculescu. Acesta va fi secretar de Stat la Ministerul Energiei. Informația a fost confirmată, pentru Replica, de președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

De menționat că PNL Constanța se luptă pentru încă un post de secretar de stat, la Educație, si acesta ar urma să fie ocupat de Mihnea Claudiu Drumea, decanul Facultății de Științe Juridice și Științe Economice din cadrul Universității Spiru Haret.

Mihnea Claudiu Drumea

Huțucă a precizat că decizia în cazul celor doi va fi luată în ședinţa BPJ de săptămâna viitoare.

Bogdan Huțucă

"Nu am încă cei doi secretari de stat. Am doar Energia. Restul vedem dacă se întâmplă. Ocupanții îi stabilește BPJ la sfârșitul săptămânii. BPJ face propunerile și supunem la vot secret", a declarat, pentru Replica, Bogdan Huțucă. George Niculescu nu a dorit, deocamdată, să comenteze. Cel mai probabil, va face declarații după decizia BPJ.

M.P., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te dor flocii cand il vezi pe Hutuca si pe Niculescu. Fix de ei ne-am saturat
3
0
coruptiaucide
10
0
Partid de papusei...
12
0
Traiasca PARTIDUL UNIC ! Nimic nu se schimba in tara asta !
12
0
Niste anal fabeti....
9
1
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
17
1
...cine munceste...greseste...cine trandaveste...sulfaneste...mananca...k....cat...primeste...din acest motiv ROMANIA este cu traiectoria...SPRE PRAPASTIE...
12
2
Nimeni nu ajunge in pozitii de conducere pentru ca are competente profesionale sau manageriale. Important este ca persoanele numite sa raspunda corespunzator la cerintele celui care tine lesa in mana, in argou s,ar numi sageata.Deja vu
26
0
Stie sa citeasca albu junior,nu cred ,el stie sa bea si sa omoare oameni la betie.
9
1
Pt "subiectiv", e distanta mare intre Albu si Niculescu, mai slab ca Albu junior nu a fost nimeni. Sa il vedeti cum citea!
11
2
In cei 30 de ani de "democratie" Albu si Niculescu au fost cei mai slabi prefecti. Astfel numirea asta mi se pare ilogica, irationala si de neinteles! Cred ca e o mare prostie de management politic!
27
0
Terasa Beta este number one! Bem, mancam, fumam si punem tara la cale. George, ne mandrim cu tine, papusel!
19
0
Vai de constanta noastra daca a ajuns sa trimita o nulitate absoluta in materie la Buc.
27
1
Credeti ca mediocrul prefect Niculescu poate fi bun ca secretar de stat in dificilul Minister al Energiei? Ce competente, ce studii are legat de acest domeniu? Ce scoli inalte au absolvit Niculescu si Gima ptr a fi in asemenea posturi importante? Sau merge cum vrem noi adica punem un carciumar in CA la Spitalul Judetean c-asa vrem noi! Concluzia e UNA SINGURA: AMIRALE PREIA COMANDA FILIALEI CA DEJA E TARZIU ! !!
21
3
De muncit cand ???????
15
2
Comentarii de cacat. Huuuo
2
26
Felicitari clanului Bokovala, acuma au om in Guvern dar si aici, acolo, acolo si cam oriunde au vrut si se pare pregatesc asaltul la ISJ sa o puna pe Zoe o persoana mult antipatizata in sistem! Acum chiar imi pare rau ca am votat PNL!
32
1
HUTUCA, PRIN DECIZIA ASTA, FARA FUNDAMENT SI FARA CONSULTARE, AI INGROPAT DEFINITIV PNL CONSTANTA! RARES BOGDAN ARE IDEE CE "PERSONALITATE" LE VINE LA GUVERN?!?
27
2
posturile astea se scot la concurs! de la prefectura la energie, trebuie sa ai niste competente totusi! si usr a facut la fel, a numit in loc sa scoata la concurs. Nu ne vom face bine niciodata.
29
0
Pnl va disparea in curand ca partid politic asa ca bucurati va acum pana la urmatoarele alegeri caci veti fi spulberati de voturile romanilor. Pnl e o rusine si o mizerie ptr clasa politica .
26
3
Inca o data o data pnl dovedeste ca nu se deosebeste cu nimic de psd. Copie fidela. Scoaterea la mezat a sinecurilor banoase este princapala preocupare a sefilor si nu problemele natiunii.
35
0
un prostalau a ajuns la Energie , vai de mama noastra !
35
1
Daca Niculescu era inca prefect, C ta nu ajungea carantinata niciodata! A avut sange in instalatie si nu le a suflat in microfon cum face slugoiu de Cosa!
2
30
Este recompensat dupa xe in starea de urgenta a adus cu autocarele in constanta si ii caza la mamaia pe totii covidisti A aranjat alegeriile locale sa iasa bine .... Parlamentarele la fel Hai la bucale ca e de ros
35
0
Asta era ala de chema fratii dissporezi acasa in plina pandemie. N a fost in stare sa ia numarul de voturi la parlamentare si acum il pun astia secretar de stat hahahaha
33
0
Pai asa-i la PNL,nu esti in stare sa castigi loc de senator,esti numit pe vreo functie intr-un post caldutSunt multe exemple,de-aia abia s-au tarat si au gasit un candidat la postul de primar.La USR,Stelian Ion nu a fost bun de primar, l-au numit ministru!Rasu-plansu' !
34
1
Bravo George , felicitari ca iti consilidezi cariera! Pt astia invidiosi care stati in spatele ecranului....degeaba era inpins de la spate daca nu se dovedea a fi capabil sa poata duce a fi in prim plan public! Asa ca luati exemplu! Again: bravo tie George!
4
44
hahahahahahaahhaahah
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272