REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Olguţa Vasilescu s-a ENERVAT! Ce reacţie a putut avea la tv, după ce a 'certat-o' o pensionară

Olguţa Vasilescu s-a ENERVAT! Ce reacţie a putut avea la tv, după ce a 'certat-o' o pensionară

Replica API 12 februarie 2018 | 01:32 378

Lia Olguţa Vasilescu a ajuns să fie unul dintre cei mai contestaţi miniştri ai Guvernului PSD. Revoluţia fiscală şi unele scăderi salariale de la acest început de an au făcut-o pe Vasilescu una dintre cele mai controversate personaje din Executiv. Și dintre bugetari, dar și dintre pensionari există destule lucruri care i se impută ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu.

În direct la Antena 3, ministrul Muncii a primit o întrebare dură din partea unei pensionare extrem de nemulţumită. "Aş intreba-o pe Olguţa dacă spune adevărul vreodată? Că eu nu o inteleg niciodata", a spus femeia, care a primit un răspuns pe măsură.

Vasilescu s-a enervat şi le-a transmis pensionarilor că doar PSD le-a crescut pensiile, iar personal celei care a pus întrebarea că e din zona pensiilor speciale unde e multă nemulțumire: "E multă nemulţumire. Ar trebui întrebaţi şi ce pensie aveau anul trecut. Ce a spus doamna cu minciuna. Avea o pensie specială, ceva de armată. Sunt multe nemulţuiri că cei care nu au stat de pensionar au cresuct într-un anumit ritm. Ar trebui întrebaţi şi dacă guvernele PSD din ultimul an le-au mărit pensiile. Avem un buget care a crescut, dar nu atât de mult pe cât ne-am dori. Eu am lucrat în presă pe salariul minim pe economie câţiva ani, ştiu cum se trăieşte cu 2000 de lei", a spus Vasilescu.

Seria nemulţumirilor nu s-a oprit aici. Cetăţenii îi cer demisia ministrului Muncii. "I-as da un sfat: să renunţe să fie ministru. Nu merită să fie acolo şi cu ceea ce se întâmplă azi, e logic...a făcut o balamuceală totală", a tunat un alt pensionar, care a primit şi replica din partea lui Vasilescu.

"Cred că i-aţi şi căutat pe nemulţumiţi pentru că eu merg pe stradă şi nu sunt atât de mulţi oameni nemulţumiţi. (...) Vedeţi că nu am minţit chiar aşa de mult cum spun cei pe care i-aţi întâlnit dumneavoastră pe stradă. De la 871 de lei a crescut la 1071 de lei. Totdeauna vor fi nemulţumiri, pentru că noi ne uităm inclusiv la cei care au pensii speciale, care au nişte sume destul de mari. Noi le-am ajustat puţin, nu le-am mai lăsat să crească aşa mult.", a răspuns Vasilescu.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gasca asta de bolsevici daca mai castiga un mandat ,ne pun pielea pe bat.Priviti-o cat de furioasa si cata ura arunca din ea si cum se bate cu caramida-n piept ca doar ea a marit pensiile! Zici ca a scos banii din buzunarul ma-sii!
1
0
Gresele.negresele, astia au mariy pensiile. Se uita cind Jony W. ne-a taiat 25%. Recunostinta este un lucru rar.Are o rabdare fantastica aceasta fata. Se vede ca stie karate.Cit despre cel cu 15ooo, poate doar daca isi dadea cu ipsos.
2
7
s-a enervat tarfa centurista!!!?
19
1
olguta anu asta ne ai pacalit ,,
12
4
o simpla intrebare, oricum de mintit minti mai des decat respiri- de ce nu ai indexat pensiile cu inflatia de la 01 01 2018 conform legii- sa-ti spun eu sa prinda m9nciuna cu crestewrea punctului de pensie cu 10%., una peste alta cresterea ta si ahaitei de hoti ce incercati sa puneti stapanire pe tara dupa ce v-ati triplat salariile, este de numai 4%, noi piedem anul acesta iar scumpirile voastra anuleaza tot ce ati dat, ati dat un leu si ati luat 10 inapoi Daca eram amantul tau aveam 15000EURO net lunar
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108