REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Omer SEMIRA, de la TRANSEVREN, își MODIFICĂ HOTELUL din SATURN

Omer SEMIRA, de la TRANSEVREN, își MODIFICĂ HOTELUL din SATURN

Replica API 19 octombrie 2021 | 00:46 4137

Omer Samira, administratorul societății Transevren SRL, intenționează să modifice Complexul Turistic Atena din Saturn. În acest sens, societatea a depus la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare privind evaluarea efectelor asupra mediului. Conform documentului depus se dorește supraetajare, extindere, construcții noi, amenajări și diversificare funcțiuni pentru complexul turistic pe care societatea îl administrează.

(Hotel Atena Saturn)

Hotelul Atena din Satur, administrat de societatea Transevren SRL, va suferi modificări. Proprietarul, Omer Semira, intenționează să-l supraetajeze, și nu numai. Pe terenul analizat titularul propune realizarea unor lucrări de supraeatajare, extindere, construcții noi, amenajări și diversificări funcțiuni la Complex Turistic Atena. Se dorește extinderea construcției existent cu un corp de legătură între restaurant și hotel cu regimul de înălțime P+1E, supraetajarea restaurantului cu un nivel ce va adăposti servicii pentru turiști, construirea unui parcaj subteran și a unei piscine în incinta complexului, amenajarea interioară în scopul creșterii confortului, amenajări exterioare constând în spații verzi, mobilier urban, locuri de joacă.

Spațiul pentru serviciile propuse se află în supraetajarea propusă peste corpul existent S+P al restaurantului, la care se va accede dinspre hotel printr-un corp de legătură și din incintă, pe scări exterioare și interioare nou create. Serviciile constau în zonă de spa, de relaxare, terasă circulabilă cu funcție de alimentație publică și bar de maximum 50 locuri. (localizare hotel)

Centru sportiv cu sala de sport multifuncțională

Se dorește realizarea unui centru sportiv, cu sală de sport multifuncțională, săli de antrenament, piscină, funcțiuni complementare acestora, de recuperare în urma efortului depus și spații secundare de asigurare a bunei funcționări a investiției.

Platformele exterioare vor asigura parcarea a 22 autoturisme, din care două locuri vor fi dimensionate pentru accesul persoanelor cu handicap, în apropierea accesului principal în clădire, precum și a 5 biciclete.

Se vor face trotuare de gardă pe tot perimetrul clădirii, astfel încât să fie asigurată scurgerea apelor pluviale și evitarea infiltrării apei către fundații prin realizarea unei pante înspre exteriorul clădirii pentru trotuare.

Platforma de depozitare a deșeurilor va fi dimensionată pentru pubele separate pe categorii. Aceasta va fi impermeabilizată, iar scurgerile provenite din spălare se vor dirija către canalizarea menajeră.

Se vor amplasa mobilier urban (bănci, coșuri de gunoi, panouri de afișaj), un post de stingere a incendiilor. Pe terasele circulabile de peste toate corpurile de clădire precum și pe fațadele clădirilor și împrejmuirilor, se va asigura diferența de 1810 mp de spațiu verde, astfel încât suprafața totală de spațiu verde va reprezenta 50% din suprafața terenului. (captură Listefirme.ro)

Date despre Transevren SRL

Hotelul funcționează pe societatea Transevren SRL. Firma a fost înființată în anul 1993 și are sediul în Constanța, pe strada Caraiman, numărul 4. Unicul administrator și asociat în societate este Omer Semira. Conform situației financiare, societatea a înregistrat în anul 2020 o cifră de afaceri de 16.969.187 lei, un profit de 1.425.931 lei, datorii de peste 18.500.000 lei și un număr de 85 de angajați.

Citește și: Omer SEMIRA, de la TRANSEVREN, își mai ridică un HOTEL în NEPTUN

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O femeie desteapta si bravo ei
0
0
hotelierii astia nu respecta nicio regula GDPR, ar trebui facute controale la sange si amenzi la maxim pt toti
2
0
neamu iuruc nu mai e?
1
0
Adica si a luat o pauza de la droguri capatana de oaie.
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468