REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

OPC a retras de la vânzare delfinii cu penis!

OPC a retras de la vânzare delfinii cu penis!

Replica API 15 noiembrie 2018 | 23:40 1851

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului s-a sesizat în cazul jucăriilor din pluș cu penis comercializate de un magazin din zona Halta Traian. Astfel, inspectorii au constatat câteva deficiențe, iar jucăriile în cauză au fost scoase de la vânzare.

”S-au retras toate jucăriile cu deficiențe de informare față de consumatori, iar pentru cele cu marcaj aparent în regulă și importatorul declarat am solicitat dosarul de siguranță de la acesta. Am recomandat închiderea zonei de comercializare a jucăriilor până se va întocmi procesul verbal de constatare a contravenției. Ca deficiente s-a constat marcaj CE ce nu respectă prevevederile RE 765/2008, lipsa marcă CE, lipsă informații importator”, a declarat comisarul șef Horia Constantinescu.

Vezi și:

https://www.replicaonline.ro/delfini-din-plus-cu-penis-intr-un-magazin-din-constanta-video-372851/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traficanti... un jeg de magazin ....prosti aia care merg acolo... sa i caute Mai bine
0
0
A panarama de magazin plin de chinezarii cancerigene
1
0
Daca patroana e curva... viseaza delfini...
0
0
OPC-istii sunt invidiosi pe pulile delfinilor. Dar femelele cu pizda la vedere sunt in regula?
1
0
Astia sunt delfinii lui remus cernea. Cum le zicea?! Ca sunt Persoane non-umane!! Poftiti jucariile familiei traditionale dupa referendum! Doriti referendum ptr delfini cu penis prevazut cu baterii???? Daca da,semnati o petitie,containerul e deja pe vapor!!!
6
1
Cum au ajuns delfini uite asa ajung si drogurile au astia noaptea la volan noapte la palatu copiilor se drogheaza am pe tata politai eu procuror eu avocat eu consilier orimarie hai cu masina pe str drogati
7
0
in atlantis delfinii fac jucarii de plus cu Horia
7
1
A venit asa,pe mare,un container cu plushati.Horia ba zice ca are CE,ba zice ca nu are CE. Cine l-a trimis,cine l-a primit nu se stie?
4
0
Sa ia delfinu in gura viorica prostanaca
11
2
Test de inteligenta.CE SE VEDE???? Vad in imaginea prezentata doi delfini identici, unul dotat iar altul fara, adica e delfinuta? GLUMA-I, GLUMA DAR BINE A FACUT DL. HORIA CA A RETRAS DE PE PIATA astfel de mizerii. Trebuie sa fii dus sa comercializezi astfel de jucarii.
10
1
vreau sa cumpar pizda de la Patroana.2 lei.
8
4
Vreau si eu un delfin cu pula. La Cin Cin se vinde pizza cu pizda..acolo nicio amenda?
11
8
Pai si eu ce fac? Imi luasem un penis cu forma de delfin si ma simteam bine cu el. Acum sa-l dau retur la magazin? Astept raspunsul d-lui comisar sef Horia !
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108