REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Oprea, la Costineşti: Suntem un partid care contează în politica românească; în campania UNPR va fi ca în armată

Oprea, la Costineşti: Suntem un partid care contează în politica românească; în campania UNPR va fi ca în armată

Replica API 29 august 2015 | 08:44 96

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sâmbătă, la Şcoala Politică de Vară a Organizației de Tineret a UNPR, organizată la Teatrul de Vară din Costinești, că tinerii fac parte dintr-un partid care contează în politica românească, statut ce trebuie asumat cu toată responsabilitatea.

"Suntem un partid care contează în politica românească și trebuie să ne asumăm acest statut cu toată responsabilitatea. Tocmai din acest motiv, UNPR a lansat recent în dezbatere publică Planul Național 'Siguranță și Prosperitate pentru România'. Sunt cinci teme pe care vrem să le discutăm cu partenerii politici, cu partidele parlamentare, dar mai ales cu oamenii simpli, cu cetățenii. Am propus în acest plan cinci direcții: renașterea națională, funcționarea statului, rolul României în lume, funcționarea economiei și noul stat social", a afirmat Oprea.

Acesta le-a transmis tinerilor din UNPR că urmează un an greu și o campanie electorală complicată.

"Indiferent de modul în care vom participa în alegeri, este important să avem o echipă unită și puternică. Tocmai de aceea, vreau să vă spun de pe acum că în campania UNPR va fi ca în armată. Adică va fi ordine și disciplină. Vom avea candidați foarte buni, mai ales că UNPR este recunoscut pentru echipa sa de primari. Vom avea un milion de membri de partid și vom avea ca țintă să aducem, pentru UNPR, cel puțin 10% din voturile românilor. Ne-au prezentat în presă cu 2%, 5% sau 7%. Important este că la alegeri vom obține 10% din voturile românilor", a precizat Gabriel Oprea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108