REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

„Ora Pământului”: jandarmii constănţeni se alătură campaniei

„Ora Pământului”: jandarmii constănţeni se alătură campaniei

Replica API 24 martie 2018 | 00:00 450

Ca şi în anii precedenţi, sâmbătă 24 martie a.c., între orele 20.30-21.30, jandarmii constănţeni se vor alătura iniţiatorilor campaniei „Ora Pământului“, prin reducerea consumului de energie electrică atât la sediile unităţilor, dar şi în locuinţele proprii.

Conducerile Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa şi Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa au adresat un apel tuturor jandarmilor constănţeni de a participa mâine 24 martie a.c., la acţiunea „Ora Pământului“, prin oprirea aparatelor consumatoare de energie electrică, a căror deconectare nu afectează activităţile specifice aflate în derulare.

Această acţiune simbolică derulată la nivel internaţional îşi propune promovarea unui mesaj de responsabilizare socială privind protejarea mediului înconjurător, precum şi conştientizarea opiniei publice asupra fenomenului încălzirii globale.

Jandarmii constănţeni au mai participat la acţiuni şi campanii ce au avut ca scop protejarea mediului înconjurător (prevenirea tăierilor ilegale de arbori, combaterea braconajului, plantare de arbori, acţiuni de ecologizare şi refacere a ecosistemului) iar la nivelul instituţiei se promovează un consum raţional al energiei, atât pentru reducerea cheltuielilor administrative cât şi pentru protejarea mediului înconjurător.

Totodată, jandarmii constănţeni vor asigura ordinea publică la manifestările organizate cu acest prilej de către O.N.G.-urile constănţene în Parcul Tăbăcăriei începând cu ora 18.30, precum şi la recitalul susţinut de copiii din corul Cantus Mundi şi corurile unităţilor educaţionale din judeţul Constanţa, pe faleza Cazinoului Constanţa, începând cu ora 20.30.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentarii de doi lei oamenii de nimic . Vai de capul vostru
0
1
Daca esti in jandarmerie, tunde-te. La o actiune te poate apuca unul de par. Sau tu esti doar la birou la dispozitia sefilor, overtime.
2
1
Jandarmaria trebuie desfiintata ii platim degeaba sunt niste trantori care protejaza hotii precun dragnea.
4
1
Treziti-va, sarbatoriti Lumina ,nu pe stapinul intunericului. Adoptati niste timpenii fara sa analizati ce conotatii au.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108