REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orban - discuţii cu transportatorii privind sprijinirea acestui sector

Orban - discuţii cu transportatorii privind sprijinirea acestui sector

Replica API 22 mai 2020 | 00:00 1147

Premierul Ludovic Orban a avut discuţii, joi, cu reprezentanţii Federaţiei Operatorilor Români de Transport privind desfăşurarea activităţii acestora în condiţiile respectării normelor sanitare instituite ca urmare a pandemiei COVID-19 şi măsurile de sprijinire a sectorului.

Sursa foto: Guvernul României / Facebook

"Premierul Ludovic Orban a continuat astăzi seria discuţiilor cu reprezentanţii unor sectoare cu impact semnificativ în economia României. Consultările cu delegaţia Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT) au vizat modul de desfăşurare, pe mai departe, a activităţii de transport, atât a celui de marfă, cât şi de persoane, în condiţii de respectare a normelor sanitare. De asemenea, discuţiile au vizat şi modalitatea de sprijinire a afacerilor din acest sector în perspectiva repornirii economiei din etapele următoare", precizează Guvernul, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii FORT au subliniat nevoia implicării autorităţilor şi în perioada următoare pentru ca activitatea de transport să se desfăşoare "fără sincope".

"Reprezentanţii FORT au apreciat colaborarea şi sprijinul primit de la membrii Executivului pe parcursul acestei perioade dificile, de la declanşarea pandemiei produsă de noul coronavirus, şi au subliniat că e nevoie, şi în perioada următoare, de implicarea autorităţilor române astfel încât activitatea de transport să se desfăşoare fără sincope în ţară şi în străinătate", arată sursa citată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La piciorul de lemn.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108