REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Orban: Faptul că România a dat procurorul-şef european se datorează în primul rând preşedintelui Klaus Iohannis

Orban: Faptul că România a dat procurorul-şef european se datorează în primul rând preşedintelui Klaus Iohannis

Replica API 7 octombrie 2019 | 02:09 415

Ludovic Orban

Faptul că România a dat procurorul-şef european se datorează în primul rând preşedintelui Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, liderul liberalilor, Ludovic Orban.

"Victoriile preşedintelui Klaus Iohannis în materie de politică externă, care de fapt aduc succesele viitoare din politica externă, sunt absolut strălucite. (...) Summitul de la Sibiu şi nu în ultimul rând faptul că România a dat procurorul-şef european se datorează în primul rând preşedintelui Klaus Iohannis", a susţinut Orban, la Adunarea regională a organizaţiilor PNL din Regiunea Nord-Est, la care a participat şi şeful statului.

Liderul liberalilor a spus că PNL şi Klaus Iohannis sunt "aproape de victoria decisivă", referindu-se la moţiunea de cenzură care va fi dezbătută şi votată săptămâna viitoare.

"Este o cinste şi o onoare pentru mine să fac campanie pentru preşedintele Klaus Iohannis. Numărul victoriilor repurtate de preşedintele României în această perioadă în luptă cu cel mai puternic, cel mai perfid şi cel mai ticălos adversar care a existat în ultimii 30 de ani, adversar al democraţiei şi al interesului fiecărui cetăţean, victoriile preşedintelui Klaus Iohannis împotriva PSD sunt nenumărate şi suntem aproape de victoria decisivă, care depinde de fiecare dintre noi. Faptul că astăzi nu e în vigoare Ordonanţa 13 se datorează preşedintelui României, în spatele căruia au venit toţi românii corecţi, toţi românii cinstiţi, toţi românii educaţi, toţi românii care vor binele României. Faptul că astăzi în fruntea parchetelor nu stau politrucii din magistratură ai PSD, gen politrucul care este desemnat să conducă Secţia specială, i se datorează rezistenţei preşedintelui Klaus Iohannis. Faptul că astăzi instituţiile statului nu sunt capturate şi nu sunt folosite ca filiale de partid împotriva cetăţenilor se datorează preşedintelui Iohannis. Faptul că noi românii astăzi putem să mergem cu mândrie în orice ţară din Europa şi să fim primiţi ca nişte parteneri egali i se datorează doar preşedintelui Klaus Iohannis", a precizat preşedintele PNL. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o limba atent plasata de orban intre bucile candidatului la presedintie in speranta ca va ajunge premier!
3
1
''sigur'' PSD-eul isi impunea , ptr ca are o haita de analfabeti cu studii cumparate la batranete si muncitori necalificati la revolutie, fie pe ciordache, nicolicea, serban nicolae
2
3
D-na muista sefa codruta dupa ce a futut toata ambasada sua acum vrea sa ii futa si pe cei de la m.u.e
3
2
Mananci rahat! Kovesi a fost sustinuta politic pentru ca Partidul Popular European are majoritate in Parlamentul European. Daca are invers, PSD ul isi impunea o persoana. Asa ca, terminati sa ne mai prostiti si unii si altii, ptr ca totul este politic, din pacate si nu pe competenta adevarata!
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212