REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.7° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.7° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orban: Hotărârile privind reorganizarea ministerelor - adoptate, cel mai probabil, până pe 15 ianuarie

Orban: Hotărârile privind reorganizarea ministerelor - adoptate, cel mai probabil, până pe 15 ianuarie

Replica API 31 decembrie 2019 | 01:07 457

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că hotărârile cu privire la reorganizarea şi funcţionarea ministerelor vor fi adoptate, cel mai probabil, până pe 15 ianuarie.

"La şedinţa trecută v-am solicitat să veniţi cu proiectele de hotărâre de guvern de organizare şi funcţionare a fiecărui minister, cu două excepţii: Ministerul Apărării şi Ministerul de Interne, acolo unde este necesar avizul CSAT şi unde va trebui să avem o discuţie separată. Este o primă discuţie, nu adoptăm decât acele hotărâri de guvern unde am clarificat toate aspectele legate de optimizarea, de eficientizarea activităţii fiecărui minister. Vom discuta hotărârile de guvern şi după ce luăm toate deciziile, le vom adopta, cel mai probabil, până în 15 ianuarie, termenul pe care vi-l dau", a spus Orban la începutul şedinţei.

În şedinţa de guvern de luni au fost prezentate, într-o primă lectură, hotărârile privind reorganizarea mai multor ministere, printre care Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Finanţelor, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Muncii şi Ministerul Sănătăţii şi a Secretariatului General al Guvernului. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai de steaua noastra! Suntem intr-o competitie cu tema care este mai incompetent la guvernare! Astia au pus mana pe guvernare dar nu stiu pe ce planeta sunt! Un guvern mai slab ca altul! Se gandesc doar la ciolan si la razbunari! Atat!
4
3
Extraordinar! La aproape doua luni de la investire unca nu au au fost emise HG uri de reorganizare!!!! Si cum functioneaza?!?!? Asta inseamna competenta?! Toti frustratii au ajuns la putere si habar n au pe ce lume sunt! Dar hastagistii tag din gura. Asazisa societate civila care de fapt este militanta politic! Acum poate isi dau seama si retardatii de imensa manipulare a celor care decid soarta Romaniei si anume multinationalele si ambasadele. Ati inlocuit ciuma rosie cu febra galbena. Bravo! Nu mai este indignata gloata de cresterea cursului? Dar de cresterea preturilor?
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108