REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Orban: Mergem la Cotroceni cu solicitarea de declanşare a anticipatelor. PNL e pregătit să îşi asume guvernarea

Orban: Mergem la Cotroceni cu solicitarea de declanşare a anticipatelor. PNL e pregătit să îşi asume guvernarea

Replica API 17 ianuarie 2018 | 20:32 575

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marţi, după şedinţa Biroului Executiv al partidului, că liberalii merg la consultările de la Cotroceni cu solicitarea de declanşare a alegerilor parlamentare anticipate, iar PNL este pregătit să îşi asume guvernarea.

”Obiectivul nostru este ca PSD să nu mai fie la guvernare. Am hotărât să nu participăm la nici o formulă de guvernare cu PSD. De asemenea, am hotărât să votăm împotriva oricărui guvern care conţine în structura guvernamentală PSD. Am decis ca mandatul delegaţiei să fie solicitarea de alegeri anticipate, în măsura în care este posibil constituţional. PNL este pregătit să-şi asume răspunderea guvernării prin câştigarea alegerilor anticipate”, a afirmat Ludovic Orban, conform news.ro.

Liberalii au mai hotărât ca, în cazul în care nu se va lua o decizie favorabilă demarării procedurilor de convocare a anticipatelor, PNL să nu refuze, în cazul în care i se solicită, răspunderea de a forma o majoritate parlamentară care să sprijine un guvern fără PSD.

”Problema premierului nu e o problemă pentru PNL”, a mai spus Ludovic Orban.

Întrebat dacă este vorba despre el, Orban a replicat: ”Ştiţi foarte bine lucrul ăsta”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Milogule!!!!!
0
0
Seful asta al nostru e prostul satului. Nici nu stie pe ce lume traieste. Si asta pentru ca nu-i scade niciodata concentratia de sange in alcool...
1
0
orban e penal , nu poate fi premier . Art.2 orban si cacarau au 25%, cum dracului sa guverneze ? cred ca judeci , nu ? anticipatele nu se fac dupa cum canta orban la betie la chitara , sunt niste trepte pe care klaus nu si le permite .
2
0
PSD este clar ca nu este ce vor si ce ar merita majoritatea romanilor,insa este singurul lucru mai putin rau,deocamdata.De asta a si fost votat. Ce naiba ar adduce mai bun asa zisul PNL prin asumare,si ce dracu' este asumarea asta deja gretoasa ? Adica noi ne asumam ca daca o facem de cacat,sa nu mai fim suparati ca nu ne votati,si dezastrul produs de noi va apartine,noi raspundem doar cu niscaiva posturi in politica. Adica eu daca stric o piesa sunt concediat si crap de foame,voi daca distrugeti tara nu mai sunteti votati si gata,simplu....Orbane,nu toti romanii sunt asa prosti cum ii crezi.
2
0
dle Orban, am impresia ca PNL tanjesc dupa USL, USR joaca la doua capete iar toti votati in avantajul vostru, salarii, pensii si urmariti numai functii. Votati, cot la cot cu CIUMA ROSIE, tot ce va avantajeaza
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108