REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orban: Nu există niciun motiv pentru depunerea unui moţiuni de cenzură; arată iresponsabilitatea PSD

Orban: Nu există niciun motiv pentru depunerea unui moţiuni de cenzură; arată iresponsabilitatea PSD

Replica API 3 august 2020 | 00:00 997

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă, că nu există "niciun motiv" pentru depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului, deoarece acesta "şi-a făcut datoria cu vârf şi îndesat", iar un asemenea demers ar arăta "iresponsabilitatea" PSD.

Ludovic Orban

"Să vii să depui moţiune de cenzură fără niciun fel de motivaţie palpabilă, să creezi instabilitate politică şi instituţională într-o situaţie de criză arată iresponsabilitatea acestui partid care se numeşte PSD. Nu există niciun motiv pentru o astfel de moţiune de cenzură. Guvernul şi-a făcut datoria faţă de România cu vârf şi îndesat, Guvernul pe care îl conduc este un Guvern care a fost supus unui efort fără precedent şi, pe de o parte, am luptat cu toate armele aflate la dispoziţie contra epidemiei, pe de altă parte, am reuşit să diminuăm efectele economice negative ale crizei provocate de epidemie", a declarat Orban, după şedinţa conducerii PNL, scrie Agerpres.

El a adăugat că Guvernul a adoptat "aproape toate măsurile" din cadrul Programului de relansare.

"Eu cred că mergem în faţa românilor cu fruntea sus, putem să ne uităm în ochii oamenilor şi chiar aş putea să vă spun că avem grijă faţă de oameni şi facem lucruri care nu se fac în alte guverne europene. Să creşti alocaţii, să creşti pensii în perioade de criză, în perioade de cădere economică, reprezintă un efort uriaş pe care îl facem tocmai din grijă faţă de oameni", a susţinut liderul PNL.

Prim-ministrul a adăugat că se bazează pe susţinerea în Parlament a oricărui parlamentar "care are o urmă de bun simţ şi înţelege că România are nevoie de guvernare stabilă, de o concentrare a eforturilor tuturor instituţiilor pentru stăvilirea epidemiei şi pentru relansarea economică".

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, joi, că social-democraţii au decis depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban în luna august.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
categoric acesti iresponsabili datorita carora suntem in situatia actuala si se moare pe capetre, exact cum si-au dorit si cu mare ajutor de la pres si sluga CCR- contra vot sunt in stare sa predea , cui vor, tara - la cheie
0
0
muie cu kkt psd-ului
1
0
Ce masuri ai adoptat, ticalosule ?? Ai distrus economia si oamenii nu au vazut nici un ban de la UE pentru ca banii trebuie sa treaca dintai prin buzunarul tau, hotule !
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108