REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Orban: Nu ne permitem să facem creşterea anticipată a salariilor profesorilor din cauza situaţiei bugetare

Orban: Nu ne permitem să facem creşterea anticipată a salariilor profesorilor din cauza situaţiei bugetare

Replica API 14 august 2020 | 20:16 1321

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, că situaţia bugetară nu permite creşterea anticipată a salariilor cadrelor didactice.

Ludovic Orban

"Faptul că nu putem de la 1 septembrie să ne permitem să facem creşterea anticipată se datorează situaţiei bugetare. Şi sunt convins că foarte mulţi dascăli vor înţelege lucrul acesta pentru că, în astfel de perioade, toţi trebuie să fim un exemplu şi să arătăm că suntem solidari în faţa situaţiei dificile în care ne găsim. Oricând ne va permite situaţia economică şi situaţia bugetară, vom aloca resursele bugetare către profesori, învăţători, cadrele didactice în general, astfel încât să aibă venitul meritat în conformitate cu activitatea", a declarat Orban, în debutul şedinţei de Guvern, scrie Agerpres.

El a susţinut că întotdeauna a respectat cadrele didactice.

"Din păcate, unii care nu sunt foarte atenţi la afirmaţiile mele au încercat să răspăruiască o declaraţie a mea. Întotdeauna am respectat profesorii, întotdeauna am respectat cadrele didactice, după părinţi, sunt oamenii pe care i-am iubit şi i-am respectat cel mai mult şi care au contribuit cel mai mult la formarea mea. A încerca să fie răspăruită o declaraţie a mea ca o declaraţie ofensatoare la adresa cadrelor didactice mi se pare contrară total faţă de atitudinea pe care am avut-o faţă de dascăli, faţă de cadrele didactice pe care, repet, îi respect", a spus premierul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru ce sa creasca salariile profesorilor????? Pentru ca stau acasa de pe 15 martie si nu fac nimic? Pentru ca parintii le-au preluat integral rolul? Pentru ca unii dintre ei au facut o gramada de meditatii?
2
1
Aaaa cum ati facut si cu pensiile speciale. Neam de tigani si romani rromi
1
0
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
2
1
Da' de ce nu ati fost asa vehementi cand ati stat acasa cu asa zisa scoala online si ati incasat salariile intregi? Si era vorba intradevar crestere anticipata daca se punea in practica masura. Iar despre spor covid, sunteti jalnici, patetici sau lipsiti de cunostinte elementare de biologie. Nu iau spor covid aia din sanatate care stau 12 ore intre bolnavi infectati si vrei voi spor? Nu va e ma rusine? Daca vi s-a permis de atatia ani sa tot amenintati cu blocarea examenelor sau inghetarea anului scolar credeti ca mai merge cacialmaua? Gata, sa ziceti merci daca nu sunteti trimisi in somaj!
5
3
Nu e crestere anticipata. Este ceea ce trebuie sa faceti. Ar trebui ca profesorilor sa le dati inclusiv spor covid, cum dati atator alteor categorii profesionale.
6
4
Orice actiune provoaca o reactiune de aceeasi intensitate si sens contrar. Cand veti merge la scoala si va veti bate joc de elevi sa va aduceti aminte de o lege a naturii.
3
9
Sa te foota in gura toate cadrele didactice! Ati pierdut alegerile.
11
2
Pentru pensii speciale sunt bani,pentru profesori nu ,prosti suntem toti din tara asta ii lAsam sa isi bata joc de noi si nimeni nu zice nimic .ne meritam soarta mai rAu sa fie.....
17
4
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
16
2
Sa mori tu ca nu aveti. Da pentru voi lingailor aveti? Ua traiti si voi din 1500 lei, sa vedeti cum este
20
2
AI sa raci, dar cam 70% dintre dascali au fost cu Base, acum cu PNL. Sau crezi tu ca electoratul PNL nu e format din angajati?
11
3
Ce cresteri salariale ptr profesori, de jumatate de an stau acasa. PNL ai mai pierdut 3 voturi.
6
17

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920