REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Orban: Parlamentarii să renunţe la pensiile lor speciale, ca un prim pas de bună-credinţă

Orban: Parlamentarii să renunţe la pensiile lor speciale, ca un prim pas de bună-credinţă

Replica API 6 aprilie 2020 | 00:00 1072

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică seara, că parlamentarii ar trebui să renunţe la pensiile lor speciale, "ca un prim pas de bună-credinţă".

"Le solicit celor din Parlament să înceapă prin modificarea legii privind statutul deputaţilor şi senatorilor, în care să renunţe la pensiile speciale ale parlamentarilor ca un prim pas de bună-credinţă (în privinţa proiectelor legislative de reducere a pensiilor speciale n.red.), care nu pot fi modificate decât prin modificarea Legii statutului deputaţilor şi senatorilor, pentru că ele aşa au fost introduse", a spus Orban, într-un interviu la postul România Tv.

Întrebat despre varianta impozitării tuturor pensiilor speciale, Orban a replicat "să vedem ce va ieşi din Parlament".

"Aici e o întreagă bătălie pe pensiile speciale, acum au venit colegii mei cu ideea de impozitare diferenţiată a pensiilor speciale. Să vedem ce se va întâmpla. Am văzut că e competiţie de proiecte legislative referitoare la pensiile speciale, toată lumea vrea să desfiinţeze pensiile speciale, să vedem dacă vom reuşi. Cert e că nu noi (liberalii n.red.) am introdus pensiile speciale", a mai spus premierul Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai ai de asteptat cu sufletul la gura. Nu mai apuci sa vezi ce astepti
1
1
Mi se pare normal ca pana cand trece epidemia asta veniturule cumulate ale unei persoane sa nu depaseasca 5000 de lei,bani pe care ii plateste statul adica noi toti,ce fac privati asta este treaba lor daca nu incalca legea tari.
6
2
Noi avem 150 de oameni morti si probabil ca vor fi sute si sute si unii prosti de aici sunt interesati de pensii speciale si alegeri anticipate. Ne trebuie masuri sa scapam cu viata din molima asta, nu prostiile voastre politicianiste
5
3
adica sa renunte de buna voie la zeci de mii de euro,pe care-i incaseaza fraudulos,asta in vreme statul si diverse ong te momesc sa donezi 2,3 euro pentru asa zise cazuri,ce avem noi aici dac nu o spoliere a tarii de diversi infractori sub bagheta lui adolf cap de cur si a lui sica mandolina gurita
6
5
Multa muie lui Nasui Claudiu de la USR cat si familiei sale de retardati. Deasemenea si lui sica mandolina si frustatilor care nu mai au loc de pensiile speciale. La munca mai jegurilor PNL iste USR iste PDL iste.
4
4
Cata ipocrizie!
1
4
Guvernatilor, parca sunteti surzi si orbi : nu vedeti, nu auziti cum electoratul cere de ani de zile anularea tuturor pensiilor speciale, anularea indemnizatiilor revolutionarilor, deportatilor, etc., plafonarea salariilor nete la 5.000 de lei si a pensiilor la 4.000 lei ? Nu reduceti in masa salariile celor care muncesc cinstit. Va pierdeti electoratul si dispareti ca partid politic la fel cum s-a intamplat cu Partidul Democrat. Faceti ce va cer alegatorii.
7
4
D mult asteptam sa se termine cu pensiile speciale a se citi nesimtite.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108