REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orban: Persoanele din categoriile vulnerabile vor fi primele imunizate când va fi gata vaccinul anti-COVID

Orban: Persoanele din categoriile vulnerabile vor fi primele imunizate când va fi gata vaccinul anti-COVID

Replica API 17 octombrie 2020 | 21:17 1568

Premierul Ludovic Orban a declarat că atunci când va ajunge în România vaccinul anti-COVID, persoanele din categoriile vulnerabile vor fi imunizate primele şi, probabil, gratis.

"Am adoptat un memorandum la nivel european, există o înţelegere clară, când se va produce vaccinul, în funcţie de cantităţile care se produc, ele se vor distribui către ţările membre în funcţie de populaţia din fiecare ţară. Evident, şi noi vom face vaccinarea fără niciun fel de problemă. Va fi o eşalonare care va fi făcută în funcţie de categoriile de risc, normal, pentru că nu vom avea vaccin pentru toţi de la început. Mai mult ca sigur gratis va fi acest vaccin pentru categoriile vulnerabile. Va exista prioritizare, care e stabilită de specialiştii din domeniul sănătăţii", a spus Orban la Digi 24, scrie Agerpres.

El a adăugat că Guvernul a adoptat un memorandum în acest sens şi că are informaţii că sunt "vreo două companii" care au făcut paşi importanţi, adică sunt în faza finală de testare a vaccinului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a se citi in primul rand parlamentarii si politrucii care au dat buzna primi la testare.
0
0
Normal ca cei carenu mor de covit ai omoara vaccinu asta sa urmarit sa termine populatia vulnerabila sa nu mai cheltuiasca statu cu ei
1
1
Chiar ar fi bine ca primii imunizati sa fie cei din conducerea politica,mafiotii si altii ca ei. Daca nu patesc nimic, inseamna ca vaccinul va fi sigur si eficient pt toti. Daca insa vor pati efecte adverse sau se imbolnavesc cu tot cu vaccin, atunci restul vom fi la fel de in siguranta, fara sa ne imunizam. Putem astepta.
2
0
Primii imunizati vor fi cei din conducerea politica,mafiotii si cam gata. Restul ,placuta suedeza. Ce,pana acum si-a respectat careva promisiunile fata de romanimea asta? Hai sa fim seriosi,daca fiecare nu are grija de propria persoana si chiar face imensa prostie sa creada ce scot astia pe gura,va fi nasol de tot. Cine mai are ocazia chiar se poate gandi la emigrare,Romania nefiind pe cale evolutiva in acest secol. De fapt astora de sus nu le pasa de romani,asta se demonstreaza zilnic.
3
0
Un plan idiotic, scopul este sa opresti raspindirea bolii. Normal este sa vaccienzi cu cap, in zonele unde sint cele mai multe si mai mari focare.
2
0
Tu sa fi primul vaccinat
3
2
intr-o tara in care patronezi coruptia ,furtul INCLUSIV LA ALEGERI ,minciuna ,diplome false impostura chiar te credem ca ASA VA FI! HA,HA,HA
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108