REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
18.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

ORBAN, SENATORII ȘI MINIȘTRII PNL SE AUTOIZOLEAZĂ!

ORBAN, SENATORII ȘI MINIȘTRII PNL SE AUTOIZOLEAZĂ!

Replica API 13 martie 2020 | 11:48 3175

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban a declarat că toți senatori și toți miniștrii se vor autoizola la domiciliu, asta după ce senatorul și candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac a fost depistat cu virusul COVID-19. Chițac a participat recent la Biroul Permanent Național al PNL. ”Am luat următoarele decizii. Având în vedere că Vergil Chițac a participat la BPN toți membrii BPN se vor izola la domiciliu, în conformitate cu deciziile Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Senatorii au obligația să se izoleze.

Nu așteptăm ancheta epidemiologică. Miniștrilor prezenți azi li se vor preleva probe. Nu vom aștepta diagnosticul și vom fi la dispoziția medicilor epidemiologi. Mă voi izola la Vila Lac”, a declarat Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se poate pe Marte?
0
0
Corona, de fapt, pentru ei este. Pentru eu si pentru marii corupti ai lumii. Din pacate, apar si victime nevinovate.
1
0
De ce se izoleaza? Sa conduca tara sa se sacrifice. Nu se bateau cu pumnul in piept ca ei salveaza tara! Si sa se imbratiseze cu totii intre ei..psd..pnl..usr..etc Ei uita un lucru f important...Dumnezeu nu doarme si da la toti dupa fapte.
5
0
Sa va manance ciuma galbena neispravitilor, criminalilor, ca in afara de jigniri de tot felul si minciuni gogonate la fiecare ora, in 4 luni de zile ati distrus tot,tot in Romania si nivelul de trai care era mai bun in timpul pesedistilor. Va era frica de ciuma rosie, iata ca o sa crapati de ciuma voastra , adica aia galbena. E un Dumnezeu care intotdeauna face dreptate mai devreme sau mai tarziu. Nu era ora, zi de la Dumnezeu, incepand cu mutul ala de la Cotroceni sa nu jigniti PSD si votantii lor. Ca n-au dinti , ca sant saraci, ca primesc ajutor social. Iata ca o sa crapati voi intai.
11
2
Dobitocule de Chitac dosar penal si parnaie, mai stie cineva daca avem presedinte sau s a deghizat in dulap sau ficus?
12
0
Sa speram ca va va lovi cel mai tare poate cand am vrut sa va facem mai putini in parlament voi va ti inmultit poate acum avem ocazia sa scapam de cat mai multi.Daca exista cineva sus va face dreptate si va elimina parazitii.
6
0
Cei mai mari iresponsabili din politica romaneasca mars sa nu mai auzim de voi si de orgoliile voaste de oameni fara carecter javvre ordinare fugiti si nu va mai opriti pana nu va zicem noi ORDINARILOR
14
0
Un sut in cur lui Chitac, dosar penal si puscarie, plus amenda de mii de euro pt javra asta. Sii.....de ce la javrele de parlamentari testele se fac civilizat, fara asteptare de zeci de ore, cum este in cazul cetatenilor? Sunt mai cu mot lichelele, de ce sa nu ia contact cu realitatea? Nu merita javrele astea nici respect si nici favoruri, boii nu stiu decat de mangle, spagi si favoritisme! Sunt niste scursuri cu aere de ...tot rahatul, care merita tone de coronavirus. Ei, acolitii lor si toti care profita de ...functiile pt care s-au calificat cu brio in functiile de pomanagiu si pupincurist
14
0
aceste holere hahalere o sa imbolnaveasca toata tara trebuie izolat mutalaul el e pacientul zero care a imbolnavit tara asta de 5 ani numai cearta si criza
13
0
si acum nu mai demite pe nimeni ca nu mai iau contact cu publicul? sunt curioasa unii ministri care ieri cereau demiteri, astazi ce mai spun?
3
0
Gata, au gasit scapare. Se pisa pe voi ma astia care i-ati votat. Nu dau 2 lei pe voi, doar poate daca erati germani
13
0
Parca PAMPALAUL de la cotroceni spunea acum 2 zile ca orban si ai lui au gastionat bine criza, iata ca a facut-o atat de bine incat a ajuns sa se izoleze !!! Asta ca altadata sa nu-si mai aloce meritele altuia!!
15
0
inchideti cat mai repede granitele
7
0
Ce ocazie am avut. De ce draku nu au fost ieri in Parlament. Poate ii mai rarea virusul.
5
0
Izoleaza-te sa nu mai auzim de tine.....
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108