REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Orban şi-a testat din nou abilităţile muzicale

Orban şi-a testat din nou abilităţile muzicale

Replica API 10 iulie 2017 | 03:00 361

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a participat, sâmbătă seară, la Zilele comunei clujene Ciurila, unde a cântat pe scenă, alături de mai mulţi solişti de muzică populară, melodia 'Aşa-i românul'. Cântecul a fost propus şi început de solistul Ovidiu Purdea Someş, iar pe parcursul melodiei, interpretul i-a dat microfonul şi liderului liberal, care a cântat, alături de ceilalţi solişti de pe scenă.

Ludovic Orban a declarat, pentru Agerpres, că duminică va participa, în comuna Mărişel, la manifestările organizate la Crucea lui Avram Iancu. 'Aşa cum am promis la Congresul PNL, locul meu de muncă va fi ţara. Cea mai mare parte a timpului mi-o petrec intrând în contact direct cu oamenii, la diverse evenimente care se întâmplă în orice localitate din ţara asta. În acest weekend, după ce am fost la Curtea de Argeş, astăzi, la Festivalul medieval, am venit la Ziua comunei Ciurila, unde domnul primar (n.r. - Cristinel Popa, PNL) a fost suficient de insistent, astfel încât să mă convingă să particip. Dar n-a fost foarte greu. De asemenea, mâine particip, începând cu ora 10,00, la sărbătoarea tradiţională de la Crucea Iancului, care marchează o mare victorie a trupelor Crăişorului munţilor împotriva armatei maghiare. Am mai participat şi voi participa de fiecare dată cu bucurie. După care voi fi în Bistriţa', a spus Ludovic Orban, conform stiripesurse.ro, care citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maimuta PNL.
1
0
Aici are scuza! A cantat un cantec traditional.Sper sa nu o ia pe araturi cu chitara si sa cante cantece din studentie si cu paharul in mana! Cand o face asta,inseamna ca al pnl congres a fost inutil.Stafful lui orban sa fie vigilent ca deja si-a batut joc basescu de el la poza cu maimuta pe umar
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108