REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orban: Vom creşte pensiile, procentul îl vom face public după finalizarea analizelor economice

Orban: Vom creşte pensiile, procentul îl vom face public după finalizarea analizelor economice

Replica API 11 iulie 2020 | 00:00 1423

Premierul Ludovic Orban a dat asigurări că pensiile vor creşte anul acesta, precizând că procentul de majorare va fi făcut public la finalizarea analizelor economice pe care Guvernul le are în lucru, scrie Agerpres.

"Singurul lucru pe care pot să vi-l garantez este că vom creşte pensiile. Cu cât vom creşte pensiile, vom decide după ce avem toate analizele economice care să ne prezinte realitatea economică din România şi capacitatea de a creşte pensiile, astfel încât să asigurăm plata pensiilor tot timpul, nu să ne facem că vom creşte pensiile şi după aia să nu avem cu ce să plătim pensiile. Vom creşte pensiile, procentul cu care vom creşte pensiile îl vom face public după finalizarea analizelor", a declarat Ludovic Orban, vineri, la finalul vizitei efectuate la şantierul Podului de peste Dunăre, în zona Măcin - Smârdan, judeţul Tulcea, întrebat despre creşterea punctului de pensie cu 40%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca faceti ca toate guvernele de pana acum adica mariti cu acelasi procent toate pensiile cu vechime completa in munca o sa mai mariti inca odata diferenta dintre pensionari de lux si aia muritori de foame cu toate ca si uni si alti au vechime completa in munca,nu spune nimeni sa aiba toti pensionari aceiasi pensie dar totusi diferente ca in Romania nu se mai gasesc decat in tarile in care a coborat maimuta din bananier si a facut legi.
2
0
stiiti destul de bine! nu se mai munceste dar se fura in disperare, e sezonul , acum sau niciodata , din orice si din oricare !
1
0
ATI INCEPUT CA CEAUSESCU PE 21.12.1989! ASTA INSEAMNA CA VA DATI SEAMA CA VI SE APROPIE SFARSITUL SI CA MAINE VETI ZBURA. DIN PACATE E MULT PREA TARZIU NENOROCITILOR!
2
0
Prima indexare va fi de 4 la suta si urmatoarea de 0 la suta adica 40 la suta.
2
1
Creste pensiile mici, dar anuleaza odata pensiile speciale. Sunt o rusine pentru Romania.
6
1
Aceleasi promosiuni pe care le vindeti pensionarilor de cand au ajuns la guvernare.Nimic concret. Lumea s-a cam saturat....
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108