REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Organizatorul PROTESTULUI de DUMINICĂ, dar și mai mulți participanți, AMENDAȚI

Organizatorul PROTESTULUI de DUMINICĂ, dar și mai mulți participanți, AMENDAȚI

Replica API 29 martie 2021 | 17:59 7035

În legătură cu manifestația publică de protest ce a avut loc ieri, 28 martie a.c., în municipiul Constanţa, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa anunță că a aplicat peste 100 de amenzi contravenționale.

Mai exact, au fost aplicate 102 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 49500 de lei atât organizatorului, cât și unora dintre participanți.

Organizatorul activităților a fost sancționat contravențional pentru că nu a declarat adunarea publică şi nu a luat măsurile necesare astfel încât adunarea publică să se desfăşoare conform prevederilor legale impuse de actualul context epidemiologic, iar participanții pentru că au participat la o adunare publică cu nerespectarea condiţiilor şi măsurilor preventive impuse pe timpul stării de alertă şi nu au respectat măsurile individuale de protecție sanitară conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi H.G. nr. 293/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea și a altor persoane care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun, transmite Inspectoratul Județean de Jandarmi.

Citește și:

România se ÎNCHIDE! Sute de oameni au ieșit în stradă, la Constanța. Cer DEMISIA lui Arafat. VIDEO

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Izolati pe o insula pustie! Nu sa traiasca printre noi! Doamne, ce creiere idioate!
0
0
Numai profesori universitari, academicieni , iubitori de intelepciune,cercetatori, doctori in stiinte, fizicieni, matematicieni, etc, etc,etc...
1
0
Nimic nu mai e gratis nici macar protestele ...viitor cu cap de mort scrie pe voi
0
4
nu sunt la protest. te auzi ce scri prostaneeee?????nici nu ai cum , de ce? am scris .
1
2
Mwe militia!
1
6
Ba da lasati.i vere fara masca! Lasati.i vere liberi! , sa dea declaratie de oameni liberi dar apoi direct la cimitir cu ei fara statia spital. Aur la amanet ati dus, aur ati votat , dinti de aur aveti ! O muie hotarata prostilor!
11
3
Trebuiau gazati si rupti cu bataia
6
6
astia de care spui tu posteaza si dau manute de zor pe aici si mai posteaza si idiotii utili care le tin parte fara sa stie de ce !!! oamenii adevarati sunt la proteste pentru ca stiu ce vor!!! nu aia din 10 august unde erau condusi de directori de banci pe care catu le-a scutit de plata in timp ce eruro este umflat artificial pentru saracirea romanilor care muncesc cinstit pe o mana de lei!!!
5
10
Daca oamenii protesteaza fara masti inseamna ca prosteala generalizata a medicilor a esuat. Urmeaza revansa celor afectati.
4
9
Pacat ca sufera restul tarii , din cauza votantilor lui Ciolannis , Catu , Orban , Hunor .... o gasca de ciolanisti ce au pacalit poporul cu declaratiile si campania dusa inainte de alegeri
7
9
Pe acesti luptatori, eroi? Cum sa fie tzigani? Nu...nu se poate. Din poze si filme toti sunt blonzi, frumosi, si cu ochii albastri.
12
2
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
11
15
o gasca de analfabeti? d aia am ajuns aracii Europei? de multi destepti ce stau acasa? ti ai drek de caricatori, somitatile curului, pupati curul hotilor, ba PSD, ba PNL, sunteti destepti ca noaptea, ti ai drek de mascarici ordinari, acum PNl si a tras echipa de juniori, USR, idiotii au pus botul, vai mama voastar de retardati, nicio sansa de bine in tara asta de dobitoci. Dormeam cand era acest protesc, habar nu am si nu ma intereseaza ce a fost. am comentat doar la idiottul de sub mine Obiectiv
15
8
O gasca de analfabeti fara viziune si fara viitor, urmeaza un oligofren scandand lozinci fara noima. Majoritatea nu stiu ce cauta acolo, au iesit asa ca este cool. Analfabeti sadea care nu cunosc decat trei cuvinte, tipa ca vor libertate. Educatia si cultura va ofera viziunea, libertatea si progresul dupa care tanjiti.
21
22
stati in casa intre 20,00-05,00 si cautativa joburi ca sa primiti pensie dupa 60 de ani!!
17
3
CEI CARE NU VE-TI MURI DE COVID VE-TI MURI DE FOAME!
14
13
hahahahahahah
7
2
ce idioti. organizatorul Oprea e acuzat de pedofilie dupa ce a pipait niste copile de 8 ani la mizeria de-i zice el "descoperire de talente". Cat de ratarzi pot fi unii...
24
8
Sa ma cac moale pe toti cei de supt mine. Muie.
7
25
Da amenzi jandarmeria..ca daca sareau aia pe jandarmi o luau la fuga slugile lu johanis
13
30
O adunatura de ciori. Toata scursura orasului s-a adunat la tipat si fumat. Taximetristi si bagaboante .. plecati in plm de retardati needucati
49
20
Lasati bre circulaia libera,,ca prhostul vrea covid!
26
14
Pe Oancea sa il ierte, e prea rupt in cur ca sa plateasca o amenda. Mai indicat pentru el este un sejur la Balaceanca, all inclusive.
20
7
Vreti sa cantati? Da, impozitati!
15
7
"Frumos" din partea jandarmilor,dau amenzi sa se adune bani la bugetul de stat, iar salariile lor sunt inghetate!Oamenii ies in strada pt.ca s-au saturat de atatea restrictii.Oameni de stiinta spun ca nu este decat un virus gripal!
17
32
Ha,ha,ha! Revolutia manelistilor! Ha,ha,ha!
32
10
Acesti jandarmi ar trebui sa se gandeasca. chiar daca e destul de dificil pentru ei. ca si altii au familii de intretinut nu doar ei. Multa lume iese in strada pentru ca nu bani pentru a se intretine. pentru ca gasca vesela din guvern a omorat economia. Jandarmii acestia nu inteleg ca suntem cu totii in acelasi cacat. poate vor intelege cu forta
13
32
Geandarmeria inca a ramas cu apucaturile de la 1907cand au tras cu tunurile-n tarani ucicand cca.1770 romani.Noroc caci de saraci ce suntem nu mai au pulbere pentru munitie ci este importata de la bulgari,sarbi ca faceau la fel.Si-i mai si platim pentru asta!
16
26
Bogdan Oancea este gradul ala din fata. Canta la teatrul Oleg Danovski. Un instigator. Acum vreo 2 ani era prin fata la cazino colecta bani pt repararea cazinoului.
23
9
Cand rezistii faceau tot felul de mizerii,nimeni nu-i amenda. De ce? Pentru ca sistemul actual este sprijinit de genul asta de derbedei si nu-si imprastie animalele de lupta . E simplu. Dai niste dispozitii complet cretine si cine le incalca,ia amenda. Germania,1933. Sistemul politic de atunci si de acolo parca a devenit sursa de inspiratie pentru regimul de la noi. Nu e nevoie sa se numeasca la fel,doar gandirea conducatorilor este la fel de departe de ce inseamna uman si civilizat.Si aia spuneau ca fac bine germanilor si Germanie,astia de acum ne spun ca rahaturile lor ne fac bine noua.
23
25
Prea multe minciuni .
13
9
Protestu sa pus intentionat la ora la care se da la televizor Las Fierbinti alfel a-r fii fost cel putin 3 milioane de constanteni
17
15
Statul este opresiv abuziv cu manifestari dictatoriale! Daca oamenii vor sa mearga sa o asculte live pe Catanga de ce sa le interzici?
13
12
moarte ciorilor la ocna cu voi munca silnica jegurilor, paria societatii, lepre jeguri penali hoti ordinari lenesi jegosi prosti idioti cretini va mananca extrema dreapta pana la urma muie sosoaca
32
15
Respect etnicilor RROMI de la AUR! Ei sunt BAZA! Restul sunt in plus
21
32
s-au intors tefelistii impotriva stapanilor? Bun! ca sunt usor de manipulat
14
12
Erau numai mexicani,adriani,salami,oameni de aur,de la constanta,lautari ,fotografi,astia cu salile-bombardieri,si cativa din horeca...intradevar erau cativa Oameni ,restul populatie...
50
18
Ce sa plateasca astia ca erau doar Mexicanii si asistati sociali iar restul tineri frumosi si liberi ,generatia fb ce stau pe banii lu mami si lu tati sau pensia bunicilor ,pt astia din urma ar trebui introdusa iar armata obligatorie ca au prea mult timp liber
53
13
Pe avocata educata, culta, profesionista in domeniul ei, care sta toata ziua la parlament si propune legi, modifica legile proaste facute in 30 ani de colegii ei avocati, explica legile si comunica problemele legislative care au existat pana acum, ati amendat-o? Sau o arestati direct? Model de avocat, rusine pt breasla care poate emana asemenea deze--librati?! Noi ne llasam dosarele pe mana acestor ne--ni.
38
23
Fi-mi-ar scarba de voi, lichele ordinare ce sunteti! Faceti jocul stapanilor vostri?! Slugi supuse si imbecile care sunteti!
45
16

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468