REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orlando Teodorovici

Orlando Teodorovici

Replica API 22 noiembrie 2019 | 20:38 450

Îi prieşte lui ORlando Teodorovici în opoziţie! Fostul ministru de Finanţe nu mai dă piept cu înjurăturile ca înainte, ba dimpotrivă! Acum el e în postura de critic-şef la adresa noilor guvernanţi, asta în timp ce-şi piaptănă pleata şi se visează şef la PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un prostanac a ajuns adjunct la NATO..eu nu intru in polemica, dar este usor sa jignesti sau sa batjocoresti oamenii...voteaza cu cine vrei...asa sa ne ajute Dumnezeu....
2
0
Multi tampiti pe lumea asta! Vad ca a prins in RO foarte bine propaganda neomarxista a baietilor din vest. Da fraierilor, cu sloganul ciuma rosie in dinti ne intoarcem la comunism pe toata planeta, ca asa vad niste baieti cu sortzulete viitorul in epoca robotilor. Si or sa va dea salariu universal, sa stati acasa sa nu faceti nimic. Cat despre Eugen, este pe lista scurta a acelorasi baieti, aia care va detin casele prin bancile lor, sa va fie Premier sau Presedinte, indiferent de cum votati voi. Ca si astazi, cand mergeti la vot degeaba. Amandoi candidatii sunt ai lor. Va agitati pentru nimic.
1
7
eu sunt siderat de tine daca iti imaginezi ca acesti indivizi care, timp de 3 ani de zile, ne- au adus unde suntem acum ,merita sa l-i te adresezi altfel- cultura, in cazul in care tu o ai si o detii- nu are nimic de a face cu marlania acestor analfabeti si , se pare, ca este singura comunicare pe care o percep-- ameditat la matematica - aria cercului - raza la patrat, mai vrei arumente?, ptr interpelarile ulterioare au pus-o sa memoreze teorema lui Pitagora- imi da zenzatie de greata- aceasta nulitate se viseaza presedintele tarii?
9
2
Marlando Teodorovici a facut mult rau Romaniei. Sa fie legat cat mai repede ca sa si-o ia la ghiot
8
1
Discotetarul a lasat dezastru in finante.
11
1
avorton al spionajului ras-putinist, avortat in haznaua de la Lubianka si platit prin intermediul unei banci rusesti la care, vezi Doamne este consilier, angajat a doua zi dupa ce a devenit ministru si a plecat de urgenta pe blat in rusia, trebuie urmarit penal, anchetat si judecat ptr sabotarea intereselor financiare ale Romaniei, la ordinul lui ras-putin!
13
2
Sunt siderat de comentariile voastre. Ce pregatire aveti ? Puneti si voi botul la ciuma rosie, razboi, sa dispara, exterminare.....prostilor.
2
12
Unul din groparii PSD prin "reformele" sale economice alaturi de valcov si altii
13
3
un fute vant si un psd-ist de kk catoti pesedeii
20
4
Un panglicar, arogant.....si de o prostie crasa.....
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108