REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orlando Teodorovici: Numărul bugetarilor este mult prea mare

Orlando Teodorovici: Numărul bugetarilor este mult prea mare

Replica API 9 februarie 2018 | 00:00 443

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, dă apă la moară specualațiilor cu privire la o reorganizare masivă o administrației publice și reducerea numărului de bugetari, notează stiripeurse.ro.

„Numărul salariaților din sectorul public este mult prea mare. Ceea ce este și mai grav e că mai mulți controlează decât muncesc”, a declarat Teodorovici la emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3, cu Radu Tudor.

Ministrul a precizat că nu se referă la Ministerul de Interne, unde este nevoie de personal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si eu care credeam ca voi sunteti prea multi , multi si prosti -expresia apartine satanistului de teleorman- in parlament, 300 respectati referendiumul, renuntati la triplarea nejustificata a salariilor voastre si recomandati-i afemeiatului,motociclistului tariceanu ca , inainte de a recomanda transferarea bugetarilor nemultumiti de diminuarea salariilor, la particular- ca i-ar pride bine si lui numai ca s-ar putea sa nu indeplineasca minimul de cunostinte necesare angajarii. Patronul nu angajeaza cartoane sau licente si doctorate plagiate sau cumparate, daca trei luni de zile nu aduci profit-
1
0
dle ministru,crezi ca spui ceva nou, a-ti distrus romania cu numarul mare de lenes bugetari,peste 50 la suta din veniturile bugetare pe anul 2018 se platesc bugetari si pensionari,unde ai fost pana acum ca sa constati ca sunt peste 1500000 de bugetari.Esti precum consultanti evrei ai lui dragnea si tariceanu,platesi 98 miliarde lei la salarii si 81 miliarde lei la pensii din imprumuturi de la evrei ca cu acesti bani toti lenesi sa cumpere bunurile de pe piata cu bani imprumutati de la evrei,nici urmasi urmasilor nostri nu va putea achita dobanda la imprumuturile de la evrei,jos comunisti evrei
1
1
Vad ca toti discutam aici de competenta celor din primarii.La ce-ti trebuie dle competenta intr-o primarie?Va dau un exemplu : la Castelu de peste 15 ani nu se mai intampla nimic,este liniste totala,nici un proiect si nici o schimbare cu toate ca mai se trage cand si cand cate un fassss,ba de canalizare,asfalt sau gaze.Doar vorbe si atat.Si noi vorbim de competenta,aiurea!
3
0
Dati afara burtosii militieni si cei care si-o freaca reciproc cand stau cu radarul.
2
0
Faceti ceva cu politia locala, nu face nimic si incaseaza o ,,palarie,, de bani!!!!!!
6
0
Intii le-a dat voie primarilor si sefilor de consilii judetene sa isi faca salarii fara limita ,apoi au primit 75% din inpozite si acum sunt necesare restructurari.In urma restructurarilor vor ramine in sistem cei mai fideli pesedisti ,dar slabi profesional si ii vor da afara pe profesionisti.Asa intelege PSD sa faca reforme.Prostia lor o plateste poporul.
4
0
Bravo, ai dreptate, esti baiat destept, tu chiar spui lucrurilor pe nume, pui punctul pe "I". Da, multi se fac ca muncesc si sunt platiti din bani publici, din pacate ! Este grav, este foarte grav ! Avem asteptari de la tine, dorim o schimbare in mai bine, se impune chiar. Esti destept, bine pregatit profesional, cumpatat si echilibrat. Mult succes !
8
2
De la Nastase pana astazi numarul bugetarilor s-a dublat. Daca se face o analiza serioasa dai jumatate afara si treaba merge mai bine. Prima oara cand un ministru spune direct ceea ce stia toata lumea de mai bine de 10ani.
9
1
Banuiesc ca si bugetarii din spitale sunt vizati in tara lui Papura Voda.
10
0
Vir ramane slugile incompetente si vor fi dati afara si putinii oameni capabili. Caracatita imposturii are nevoie de prosti si slugarnici.
14
0
Are perfecta dreptate.Sunt primarii unde sunt 100 de angajati la un numar de 2000 cetateni...
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108