REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab din cauza religiei

Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab din cauza religiei

Replica API 13 mai 2022 | 00:00 1817

După trei ani de relație, Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul străin. Artista a mărturisit că nu a putut renunța la religia ei pentru a își întemeia o familie cu el.

La scurt timp după ce s-a întors de la „Survivor România” au existat zvonuri că relația artistei ar fi ajuns la final. Acum, Otilia Bilionera confirmă despărțirea de iubitul străin și spune care au fost motivele care au dus la separare. Cântăreața își dorește să își întemeieze o familie și consideră că ambii parteneri trebuie să îndeplinească aceleași credințe. Otilia provine dintr-o familie de creștini ortodocși, unchiul său fiind preot, iar ea nu și-a dorit să treacă la islam, relația iubitului ei.

„Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința”, a declarat Otilia Bilionera, potrivit spynews.ro, citat de Libertatea.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, fosta concurentă de la „Survivor România” a rămas în relații foarte bune cu Hamude. Artista are încredere că va avea o relație frumoasă de prietenie cu fostul partener de origine arabă.

„Nu m-a oprit niciodată din nimic, pentru că noi am ținut și ținem și în momentul de față mult unul la celălalt. Sunt sigură că o să avem o relație de prietenie foarte strânsă chiar și după despărțire”, a mai spus Otilia.

Otilia Bilionera se logodise cu Hamude într-o moschee

În urmă cu aproximativ 2 ani, artista povestea în cadrul unei emisiuni TV cum s-a logodit cu iubitul ei, Hamude, într-o moschee din Turcia. La vremea respectivă, Otilia Bilionera nu se gândea deloc la despărțire și nici că schimbarea religiei ar fi un impediment în relația lor. „Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…). El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem același Dumnezeu, adică tot în fața Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre.

A fost imamul, așa se numește preotul la ei. A fost puțin amuzant, adică, eu neavând contact. Te pune la început să spui o sumă de bani, în caz că peste un anumit timp veți divorța – bine, ei nu încurajează divorțul (…) – ca să ai trei luni cu ce să te descurci. Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Mă gândeam (…) am zis vreo 5.000 de euro. Preotul a zis că: «Nu, este prea mult. Fetele cuminți cer mai puțin». Și nu a vrut, a vrut doar să scad cât mai mult! Până la urmă, a rămas la 3.000 de euro. (…). Vrem să facem două nunți: una moldovenească, una arăbească, să mulțumim pe toată lumea”, a povestit cântăreața în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la PRO TV, în urmă cu aproape 2 ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii placea EKLERU arabesc ! Era CIOTUROS,NODUROS in sat FAYMOS
0
0
avea un pulan noduros si mare !
1
0
satului.....hai siktir
0
0
cu ghiudemu din dotare
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212