REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ousmane Viera despre intrarea violentă asupra lui Ianis Hagi: A fost un fault foarte dur, merit să fiu suspendat. Am un mare respect față de domnul Hagi, îmi pare rău

Ousmane Viera despre intrarea violentă asupra lui Ianis Hagi: A fost un fault foarte dur, merit să fiu suspendat. Am un mare respect față de domnul Hagi, îmi pare rău

Replica API 26 februarie 2019 | 00:00 345

La 3 zile după Sepsi - Viitorul 0-0, stoperul Ousmane Viera și-a cerut scuze și public pentru intrarea îngrozitoare asupra lui Ianis Hagi. Fundașul le mulțumește celor de la Viitorul pentru că nu au depus memoriu împotriva lui.

„A fost un fault foarte dur, îmi cer scuze în fața lui Ianis. M-am dus după meci în vestiar să-mi cer scuze. Am vorbit cu el. A fost un meci cu o intensitate mare, un meci de play-off. Îmi pare foarte rău acum. În timpul meciului a fost foarte supărat pe mine.

Mi-am cerut scuze în fața tuturor acolo, în vestiar. Lovitura a fost dură, dar nu cu o intensitate mare. Pentru că dacă era intensitate, era mult mai rău acum. Am rămas cu piciorul sus, îmi pare rău. Cred că merit să fiu suspendat, am rănit un jucător, e adevărat.

Nu am vrut să-i rup piciorul. Sunt fotbalist profesionist, știu ce înseamnă asta. E un tânăr jucător foarte bun, are un viitor frumos. Antrenorul chiar ne-a spus să avem grijă la faulturi, să nu facem așa ceva.

Am un mare respect față de domnul Hagi. Îi mulțumesc că nu a depus memoriu împotriva mea și îmi pare rău că l-am lovit pe fiul său. E un lucru important pentru mine că nu au depus memoriu”, a zis Ousmane Viera aseară la TV Digi Sport.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentariile sunt bune arata ca omul macar are caracter daca era invers ianis zicea ca celalalt a intrat cu picioru sub talpa lui.
1
3
Hagi n-a depus memoriu pentru ca in meciul cu Botosani va avea arbitru de 3 puncte ! Cartile-s facute !
0
5
da-le draq de comentarii. las'asa.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212