REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Palaz, către Turcescu: 'Te-am primit în organizaţie şi te-am făcut deputat! Ruşine!'

Palaz, către Turcescu: 'Te-am primit în organizaţie şi te-am făcut deputat! Ruşine!'

Replica API 12 februarie 2018 | 01:34 424

Claudiu Palaz şi Robert Turcescu, la alegeri

Claudiu Palaz reacţionează dur după ce deputatul de Constanţa Robert Turcescu i-a atras atenţia, printr-o postare pe Facebook, că sunt tensiuni în organizaţie şi că trebuie să renunţe la alianţa "toxică cu PSD"!

"Te-am primit în organizaţie şi te-am făcut deputat! Păi e corect să terfeleşti PMP Constanţa după ce ţi-ai văzut sacii în căruţă? Ruşine, Robert Turcescu!", a reacţionat Palaz. Preşedintele PMP Constanţa reaminteşte că Turcescu a venit în 2016 să candideze la Constanţa după ce fuseseră alegerile locale şi ştiind că, urmare a alegerilor, Palaz a devebit vicepreşedinte al Consiliului Judeţean în baza unei înţelegeri cu PSD. "Ştia că avem colaborarea cu PSD, colaborare care a fost parafată cu ştiinţa celor de la centru. Păi, atunci a fost bine să vină şi să candideze, ştiind că va ieşi deputat, iar acum nu mai e pe placul lui ce se întâmplă aici? De ce nu a rămas la Bucureşti, unde era consilier?", a mai spus Palaz. "Nu înţeleg de ce acum face aşa, nu înţeleg cine i-a rotit cheiţa", a mai comentat Palaz.

Iată postarea lui Turcescu:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
R. TURCESCU le stie pe toate,dar...nu stie nimic...doar un securist cu diploma.
2
4
politica nu se face in ziar si pe blog...palaz nu are nimic de evidentiat si realizat din alianta cu psd...doar si-a pus la adapost rudele,interpusii...pacat.
6
0
Nu este nici un conflict intre cei doi. Este doar un mod de a atrage atentia asupra persoanei narcisistului de Palaz Asta daca nu se baga in seama nu doarme bine!
6
0
Comentarii rautacioase. Palaz va aduce lumina in casele voastre, Palaz acum este pe camp si da zapada la o parte, Palaz va spune ce trebuie sa faceti. Nerecunoscatorilor. Voi va cacati in gura lui. Sa va fie rusine. Mare rusine ca numai voi. Eu vreau sa ma cac cel mai mult in gura lui.
8
3
EL EL CA DEPUTAT ZICE COLONELU. PE CINE DRK REPREZINTA ACEST TURCELU ROBERT. NU CUMVA II AMIC CU ALT ASA ZIS REPREZENTANT CERNEA. SI ACESTA ERA DE LA BUC SI ZISESE I SE RUPEA DE CONSTANTENI. CE A URMAT AM VAZUT CU TOTI AICI MA REFER LA REPREZENTATIVITATEA DOSNIACULUI REMUS. ASTA II ALTFEL II CU INRAIESTE SI DEZBINA. APROPOS CUNOASTE MACAR COLEGIUL UNDE NISTE INOCENTI LAU VOTAT.PARIU FAC CA NU.JAPITA UMANA.
3
8
Eu l-am votat pe Turcescu nu pe Palaz.
13
2
Tocmai alianta asta m-a facut sa nu votez PMP la parlamentare , gandeste Palaz daca este buna alianta. Scaunul de sub partea dorsala dupa 3ani va pleca,noi ramanen aici.
8
1
Se...curisti sunt peste tot in romanica...Cazul acestui derbedeu numit limbescu alias turcescu ne demonstreaza executia romanilor la drumul mare marca sri
4
6
In urma acordului Palaz & Psd in nici un caz PMP , au reusit sa il puna primar pe Fagadau , Palaz a candidat doar ca sa mai traga din votantii lui Chitac si astfel Fagadau avea garantia ca va iesii primar , era normal ca javrele sa se asocieze , bine dar nici cu Chitac nu imi este rusine , oricum imi pare bine cetateni ai orasului Constanta ca din nou v-ati luat teapa, votati PSD ca sa mearga economia bine a orasului.
10
0
Centura politica constanteana.
9
1
Bursucelule se pare ca se strang multe si luni la judecata parca vad cum aduni sapunul de pe jos de o sa ti se faca genunchii rosii ca buzele alea. Ce drac de mache prost ce esti iti trebuie politica acum cand esti in cacat pana in gat nu stiu. Du-te draq si ia-ti nevasta si copii si dute in lume langa Mazare ca poate scapi macar un timp. Las-o pe Oana la barbatul ei ca si asa nu prea seamana copilu cu el
7
0
Turcescu nu sta la mina psedeilor din Cta cu aliante la vedere si intelegeti de voi gandite de ce nu scrieti cum ati distrus pmp in judetul Cta cu blatul din 2016 facut cu psd cum zici ca nu ai vrut sa tii voturile in sacosa si brusc faci blat de capul tau pe spinarea alegatorului .Turcule babaiatule termina cu isteriile dute in psd cu palaz .
7
2
Guita Turcelu acuma ii parasutat si asta precum era Cernea oportunistul. Maaaaaaars mai
2
11
treci urgent in barca PSD
3
4
BLESTEMATI si veti fi terminati.
4
5
Mai fratilor, daca nu erea Palas si gasca lui Turcescu nu ajungea in viata lui Parlamentar la Constanta. De ce nu vreti sa recunoasteti ca in judetul Constanta voturile sunt cumparate cu bani grei de celelalte partide. I-ar P.M.P. nu a dat la nimeni cinci lei.
5
21
Va uitati doar la doua capatani : turcelu si palaz.Dar priviti intre cele doua capatani cum se uita ala cu un singur ochi.Pentru ala e cel mai reusit selfie : i se vede doar nasul si un ochi.
10
1
Hiti nu mai votati psd alde . Ceausescu a dezvoltat romania
1
6
Faceti un sondaj de opinie cu urmatoatea intrebare: cine considerati ca ar trebui sa conduca organizatia PMP Constanta: C.I.Palaz sau R.Turcescu? Hai sa vedem ce spun cetatenii?
10
0
Antevorbitorii au mare dreptate. La Mangalia totul a fost bine pana oamenii integri din organizatie au luat voturi si dupa aia au luat suturi in cur ca stricau blaturile cu PSD. Un lucru este cert astazi Palaz draga incep sa iti iasa la iveala toate magariile si lumea a inceput sa iti bada adevarata fata de javra
17
1
de-a lu palazu. Este constient ca voturile din constanta sunt a lui Base nu a altcuiva si de aia l-a chemat pe acoperitu insa a uitat sa le spuna si colegilor de intelegere dand vina pe Bucuresti ca aia l-au bagat pe gat. Aiurea si vrajeli pentru prostii din organizatia de 2 lei pe care o are de prosti si mai ales proaste de gura. Cine sa fi candidat sa treaca de 5 procente din organizatie? Ala cu prafurile din navodari sau actorul sluga banuit sclavul se serviciu? Pune-i pe astia in fata lumii sa vorbeasca si faci piesa de comedie insa la mancat cacat sunt parlamentari cu brio.
19
2
oare ce intelegere avea Basescu cu PSD -Constanta, sa ii permita lui Palaz o alianta PMP-PSD??? eu nu cred ca avea..
7
4
Adevarul este ca Robert a candidat pentru ca l-a invitat Palazu candideze pentru ca stia ca la Cta organizatia este VARZZZZA. Robert si Onaca au fost cei ce au adus voturi altfel la 2 sau 5 membrii maxim cat mai au scoteau 1 la suta.
28
4
Nea Palaz de matale nu au auzit prea multi, de Turcescu insa o tara intreaga! Eu cred ca Turcescu ar fi castigat mandat parlamentar si independent ca de creaturi ca matale e lumea satula!
29
7
Amindoi sint ,oameni !
2
18
Care-i om si care-i caine?
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108