REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Palaz: "Dacă îl prindeau cei de la Pungeşti şi ieşenii pe Ponta, îl linşau"

Palaz: "Dacă îl prindeau cei de la Pungeşti şi ieşenii pe Ponta, îl linşau"

Replica API 25 ianuarie 2014 | 00:00 216

Nu avem parte de linişte în politică nici în zi de sărbătoare. 24 ianuarie 2014 a marcat 155 de ani de la Unirea Principatelor române, Ţara Românească şi Moldova, motiv numai bun de "înţepături" politice, circ, acuzaţii şi declaraţii dintre cele mai ciudate. Aşa cum ne-a obişnuit în ultima perioadă, în situaţii limită, premierul Victor Ponta a fost din nou absent de la o manifestare publică. Evenimentul de vineri de la Iaşi a fost lipsit de prezenţa lui Ponta, act care l-a scos "din pepeni" pe preşedintele Mişcării Populare Constanţa, Claudiu Iorga Palaz şi care consider că actualii guvernanţi "trateaza istoria cu o superficialitate demnă de jigniri profunde adresate poporului român, greu încercat şi în ziua de azi, din cauza incompetenţei unor oameni ajunşi pe funcţii importante", a menţionat Palaz, care a adăugat că "este inadmisibil ca premierul să nu fie prezent la manifestările prilejuite de Unirea Principatelor". "Din punctul meu de vedere, motivul absenţei lui Ponta de la manifestările organizate la Iaşi, cu prilejul împlinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor, nu ţine de vremea rea anunţată de meteorologi, ci de frica de a ieşi în public după dezastrul gestionării situaţiei de urgenţă a prăbuşirii unui avion în munţii Apuseni. Victor Ponta este un laş, un fricos să-i întâlnească pe români, chiar şi în zi de sărbătoare naţională. Victor Ponta nu este în stare să-şi asume eşecul situaţiei tragice din munţii Apuseni şi invocă vremea rea", a punctat Palaz. Contactat de Replica de Constanţa, Palaz este convins că Ponta s-ar fi confruntat cu furia dezlănţuită a ieşenilor: "Ponta a fugit de la Iaşi de frică. Este un laş, nicidecum din cauza situaţiilor de urgenţă. A fugit de frica oamenilor, pentru că îl linşau dacă îl prindeau acolo. Ieşeau şi cei de la Pungeşti şi cei de la Iaşi pentru ce dezastru a făcut şi pentru faptul că a gestionat prost situaţia din Apuseni. Acesta este motivul pentru care Ponta fuge. Este un laş şi un fricos", a menţionat Palaz.

La manifestările de la Iaşi, prilejuite de sărbătoarea Micii Uniri, doi ieşeni au reuşit să spargă cordoanele forţelor de ordine şi să-i adreseze câteva cuvinte preşedintelui PNL, Crin Antonescu. Un pensionar din a izbucnit în lacrimi în faţa lui Antonescu, implorându-l să se gândească la persoanele cu venituri mici. I-a arătat cuponul de pensie al soţiei sale, în valoare de numai 300 de lei şi l-a implorat pe Antonescu să facă ceva pentru a-i sprijini soţia, care îşi cheltuie tot venitul numai pe medicamente. Antonescu nu i-a oferit nici un răspuns concret şi şi-a continuat drumul alături de ceilalţi parlamentari. La Iaşi, Antonescu, şi primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, au fost huiduiţi, participanţii scandând mesaje şi împotriva premierului, care nu a participat la evenimente.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108