REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Palaz, eliberat din funcţie. Numirea unui nou prefect, amânată - vezi comunicatul oficial al Guvernului!

Palaz, eliberat din funcţie. Numirea unui nou prefect, amânată - vezi comunicatul oficial al Guvernului!

Replica API 24 aprilie 2012 | 00:00 155

Aidun Curt-Mola, interimar

Aidun Curt-Mola, interimar

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a anunţat că pe ordinea de zi a şedinţei de azi s-a aflat şi eliberarea din funcţia de prefect a lui Claudiu Palaz.

Decizia privind numirea unui nou prefect a fost amânată, având în vedere că există două nominalizări şi orgolii de o parte şi de alta - PDL l-a propus pe Constantin Dina, UNPR - pe Aura Bozdoacă.

Prin urmare, atribuţiile de prefect sunt preluate interimar de subprefectul Aidun Curt-Mola.

Iată comunicatul Guvernului:

"Executivul a adoptat în şedinţa de astăzi o serie de hotărâri privind înlocuirea mai multor persoane care exercitau, cu caracter temporar sau definitiv, funcţiile publice de prefect sau subprefect, a anunţat Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului. Încetarea exercitării funcţiilor publice de prefect sau subprefect s-a decis la cerere, ca urmare a faptului că persoanele care exercitau aceste funcţii vor candida la alegerile locale din 10 iunie 2012.

Astfel:

Încetează raportul de serviciu al domnului Palaz Claudiu -Iorga, prefect al judeţului Constanţa.

Încetează raportul de serviciu al domnului Teculescu Petru Mădălin, prefect al judeţului Ialomiţa.

Se aplică principiul mobilităţii din funcţia publică de subprefect al judeţului Ialomiţa, în funcţia publică de prefect al judeţului Ialomiţa, pentru domnul Petre Gigi.

Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de subprefect al judeţului Ialomiţa, domnul Ghiorghişor Ionel. Domnul Ghiorghişor Ionel este absolvent al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", licenţiat în drept. În anul 2005 a absolvit cursul de formare specializată în administraţia publică organizat de Institutul Naţional de Administraţie. Până în prezent, a ocupat funcţia de şef-serviciu în cadrul Instituţiei Prefectului - judeţul Ialomiţa.

Se aplică principiul mobilităţii din funcţia publică de subprefect al judeţului Harghita, în funcţia publică de inspector guvernamental, pentru domnul Strujan Constantin. Numirea în funcţia publică de inspector guvernamental se face prin decizie a primului ministru.

Exercită, cu caracter temporar, funcţia publică de subprefect al judeţului Harghita doamna Biro Rodica. Doamna Biro Rodica este absolventă a Facultăţii de Finanţe-Contabilitate din cadrul ASE şi a urmat cursurile masteratului organizat de Facultatea de Ştiinţe Economice - Universitatea Petrol şi Gaze Ploieşti, cu specializare în sectorul public. Până în prezent, a ocupat funcţia de consilier superior în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Harghita".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108