REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Palaz îi face plângere penală prefectului Bola dacă se închide Podul Agigea

Palaz îi face plângere penală prefectului Bola dacă se închide Podul Agigea

Replica API 26 septembrie 2013 | 00:00 93

Preşedintele PMP Constanţa oferă cazare în Mangalia pentru conducătorii judeţului, să vadă cum se face naveta

Preşedintele PMP Constanţa oferă cazare în Mangalia pentru conducătorii judeţului, să vadă cum se face naveta

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, a anunţat miercuri că va face plângeri penale prefectului Eugen Bola, consilierului directorului CNADNR Bucureşti, Cristian Andrei, dar şi directorului instituţiei, Narcis Ştefan Neaga, pentru neglijenţă în serviciu, în cazul în care se va închide Podul Agigea. Tot Palaz a anunţat că Partidul Mişcarea Populară oferă cazare în Mangalia pentru prefectul Eugen Bola şi pentru preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, dacă va fi închis Podul Agigea, "să facă şi ei naveta până la serviciu".

Liderul PMP Constanţa a mai adăugat că, din punctul lui de vedere, "podul nou din Port trebuia terminat mai întâi şi apoi Podul Agigea se putea închide pentru schimbarea hobanelor, ca să aibă oamenii pe unde să circule". O altă soluţie utilă ar fi fost "construirea unor piloni de sprijin pentru susţinerea tablierului podului", aşa încât să nu fie restricţionată circulaţia. De asemenea, liderul PMP este de părere că "un bun manager, că este consilierul CNADNR, că este prefectul, că este Nicuşor Constantinescu, trebuia să fie informat despre faptul că lucrările de la podul paralel care traversează canalul au întârziat şi au depăşit cu mult termenul de finalizare". "Lucrările au început în 2011 şi termenul de finalizare era 2013, pentru podul nou. Motivele pentru care nu s-au finalizat lucrările la acel pod sunt fondurile şi discuţiile dintre contractor şi subcontractanţi, nicidecum motive obiective", a mai afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, Claudiu Palaz. "Declaraţia şi recunoaşterea publică a prefectului că abia acum 3 zile a aflat de oprirea circulaţiei, mi se pare una neserioasă, dată de un om care nu este absolut deloc pregătit", a mai spus Palaz. În altă ordine de idei, preşedintele PMP Constanţa a precizat, în cadrul aceleiaşi conferinţe, că nu susţine alegerea funcţiilor în Universitatea Ovidius prin vot, "altfel riscăm să avem un al doilea Epure". "Din punctul nostru de vedere trebuie organizat concurs, ca să se ofere ocazia tuturor celor pregătiţi să poată ocupa funcţia de rector, nu să fie ales din punct de vedere politic. Nicolae Peride (fostul prorector al Universiţii Ovidius -n.r.) îşi pregăteşte voturile pentru a fi ales în funcţia de rector al Universităţii Ovidius şi reamintesc că Epure a avut 51 de aleşi din 54 propuşi, a fost o negociere ca la piaţă. Când am fost prefect, Dănuţ Epure mi-a reproşat că nu-l susţin să candideze, noi îl susţineam pe Mihai Gîrţu", a mai spus Palaz.

Roxana ROTARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108