REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Palaz rupe lanţul: „Lacheul de prefect nu-l demite pe Nicuşor Constantinescu. Îi fac plângere penală”

Palaz rupe lanţul: „Lacheul de prefect nu-l demite pe Nicuşor Constantinescu. Îi fac plângere penală”

Replica API 14 octombrie 2014 | 01:16 218

A luat foc

A luat foc

Claudiu-Iorga Palaz

Liderului formaţiunii locale PMP, Claudiu-Iorga Palaz, aproape că-i explodează vena când aude de prefectul Radu Volcinschi, pe care-l vede drept responsabil principal pentru menţinerea în funcţie a preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Palaz a tunat şi a fulgerat la adresa lui Volcinschi, pe care l-a făcut în toate felurile, l-a ameninţat cu plângeri penale, mai – mai să nu spună că-l ia şi la bătaie. În stilul caracteristic, Palaz a „măturat” cu Volcinschi şi susţine că, dacă Nicuşor Constantinescu nu va fi demis în această săptămână, va demara operaţiunea plângerilor penale.

Radu Volcinschi

„Lacheul de prefect n-o să reuşească niciodată să-l elibereze pe arestabilul Nicuşor Constantinescu din funcţie. Eu îl ştiu de foarte mult timp. Puştiulică, ăsta, dacă n-aţi văzut, la zece dimineaţa are încă ochii roşii. Deci, n-are cum să aibă el curaj. Ăsta nu-i prefect, ăsta-i prefabricat. Ca să fii prefect trebuie să ştii să fii. Ăsta-i un prefect făcut de PSD şi pus acolo. N-are şanse şi curaj. Ceilalţi politicieni care au ieşit cu declaraţii, repet, doar cu declaraţii, că aşa se face treaba la noi, doar pe politică şi pe declaraţii şi pe la spate ne dăm mâna, n-o să reuşească să facă nimic. Eu, cel puţin, am declarat: dacă, săptămâna aceasta, Nicuşor Constantinescu nu este eliberat din funcţie, voi depune plângere penală pentru abuz în serviciu şi lacheului de prefect şi secretarului de judeţ, Mariana Belu. Se pasează motanul dintr-o parte într-alta. Prefectul se prevalează de faptul că Mariana Belu nu-i face sesizare, iar eu vă spun că nu are nevoie de sesizarea Marianei Belu. El poate să elibereze şi fără să fie sesizat. Dar, dacă el spune că Mariana Belu este vinovată, atunci când vor fi chemaţi amândoi în faţa organelor de cercetare penală, vor hotărî. Vinovatul principal în toată povestea asta pentru abuz în serviciu este prefectul ăsta făcut la strung”, a declarat Palaz, pentru „Replica”. Preşedintele suspendat al CJC, plecat în SUA, a anunţat că va renunţa la radioterapie şi va veni în ţară. „Eu repet şi le spun tuturor: dacă am rezolvat cu acest abces, m-am urcat în avion şi vin direct în ţară. Pe propria mea răspundere o să semnez că renunţ la radioterapie. Pe răspunderea mea îmi diminuez şansele să trăiesc şi vin în România ca să vedem ce se întâmplă în ţară, în care toţi sunt în lanţuri, în teroare, ne ascultă telefoanele, orice televizor îl deschizi numai ştiri negative, numai nenorociri”, a declarat Constantinescu, citat de Neptun TV. Anunţul nu-l impresionează cu nimic pe Palaz, care consideră că PSD Constanţa abia aşteaptă să se delimiteze de Nicuşor Constantinescu. „Nicuşor Constantinescu vine în ţară pentru că nu mai are încotro. Vine să nu fie adus cu cătuşele, de Interpol, pentru asta vine el în ţară. Nu din alt motiv. Ăştia, se leapădă de Nicuşor Constantinescu ca de Satana. PSD se va lepăda de Nicuşor Constantinescu şi de Radu Mazăre ca de Satana. O să vedeţi”, a concluzionat Palaz, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108