REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Palaz: Salut faptul că tinerii care și-au strigat nemulțumirile în stradă s-au alăturat Mișcării Populare

Palaz: Salut faptul că tinerii care și-au strigat nemulțumirile în stradă s-au alăturat Mișcării Populare

Replica API 24 noiembrie 2015 | 20:54 181

La sfârșitul săptămânii trecute au avut loc noi înscrieri în Mișcarea Populară Constanţa. Un lucru ce trebuie salutat în politica constănțeană este alăturarea unor tineri noii formațiuni politice.

Totodată, au fost conturate și înființate noi organizații de tineret în Techirghiol și Lumina, tinerii din aceste localități venind să întărească organizațiile de seniori ale MP.

"Salut faptul că tinerii care și-au strigat nemulțumirile în stradă la demonstrațiile care au avut loc în Constanța s-au alăturat Mișcării Populare și au înțeles că nu toată clasa politică trebuie aruncată la coșul de gunoi al istoriei. Îi asigur pe noii colegi că Mișcarea Populară a înțeles mesajul lor și le va fi alături, astfel încât vom prelua multe din mesajele lor, atât la nivel județean cât și la nivel național", a declarat Claudiu Palaz, președinte MP Constanța.

Facem precizarea că săptămâna trecută la sediul MP Constanța a avut loc un eveniment unde au fost prezenți peste 50 de tineri, care își doresc să se alăture acestei formațiuni politice.

'Așteptăm alături de noi și alți tineri care doresc să se alăture unei noi formațiuni politice, Mișcarea Populară, și împreună să realizăm o reformă a clasei politice, așa cum ne dorim cu toții, noi tinerii', a declarat Costel-Aurelian Dumitrașcu, președinte OTMP Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108