REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Pandele îşi face televiziune în voluntari, cu oameni care au criticat, în trecut, PSD şi pe Gabriela Firea

Pandele îşi face televiziune în voluntari, cu oameni care au criticat, în trecut, PSD şi pe Gabriela Firea

Replica API 21 noiembrie 2019 | 01:50 614

Primăria lui Florentin Pandele se pregătește să își facă un post de televiziune. Proiectul Consiliului Local Voluntari este coordonat de jurnaliștii Alex Căutiș și Andi Laslău, relatează paginademedia.ro.

Ce fel de televiziune va fi? Cine va opera televiziunea?

Postul de televiziune va fi operat de o companie a Consiliului Local Voluntari - Publivol Creativ (care ar urma să se ocupe, printre altele, și de panotajul din Voluntari). Compania Publivol Creativ este condusă, din luna octombrie, de jurnalistul Alex Căutiș.

Adjunctul lui este un alt jurnalist, Andi Laslău (Antena 3, Evenimentul zilei, B1 TV, Nașul TV).

Ce spune Alex Căutiș despre viitorul post TV?

"Va fi un post de televiziune generalist, cu acoperire pe București și pe Ilfov și va fi axat pe informare, cu subiecte care să acopere Capitala și zonele limitrofe. Ceea ce pot spune este că nu va fi un post orientat pe scandal.

Televiziunea va avea un rol de utilitate publică, pentru București și județul Ilfov", a declarat Căutiș pentru Paginademedia.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca si-a pus tunurile pe iohannis. Mai stati putin ca va muieste pe toti cu cacat, malin bot singurul jurnalist corect din tzigania de rrromania !
2
0
A pus si GABITA primarita ceva banuti pentru televiziunea asta?,cat despre "cainii de paza ai democratiei"care latra acum pentru alt stapan ce sa faca si ei ,au copiat politicieni.Sunt curios daca v-a fi si o emisiune de satira politica cu titlul "SARMA din CUR".
3
0
pai si-or fi dat seama si aia ca johanis e prea prost fata de viorica acum dupa cele doua discutii adica una a lui dancila ca johanis a facut altceva!!!
2
2
Dar cine e Malin Bot? Tu esti cretin? Ia-ti pastilele, cauta un psihiatru, vezi ca e un spital pe la Balaceanca... Daca nu mai sunt locuri, incearca la Socola, Obregia sau, aici pe la noi, la Palazu.... Sanatate, ca ai nevoie!
4
4
Nu stiu care-i treaba, dar marea majoritate a influnkerilor, care in trecut criticau ciuma rosie, brusc sunt marii sustinatori ai lui dancilea. Incepand cu alexa debla cj, si acum molima a ajuns si pe la B. Ce sa faca si ei, au o familie de hranit. Si apropo, la conferinta de presa a lui veorika, nu a fost la liber, cum ne-a mintit. Malun Bot, a fost interzis. Pai ce facem vasilicooo?
5
2
Stirile de la ora19, prezentate de Gabriela Vranceanu-Firea-Pandele:Buna seara Voluntari!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108