REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PANICĂ ÎN ZONA FAR! UN BĂRBAT ŞI-A DAT FOC LA APARTAMENT: VECINII, ÎNGROZIȚI!

PANICĂ ÎN ZONA FAR! UN BĂRBAT ŞI-A DAT FOC LA APARTAMENT: VECINII, ÎNGROZIȚI!

Replica API 11 februarie 2017 | 08:22 333

A fost arestat

A fost arestat

Feuzi Mambet

Panică în cartierul Far din municipiul Constanța. Un bărbat care locuiește pe strada Dunării, la blocul MG 5, a dat foc apartamentului, fiind afectate și cele ale vecinilor. În urma cercetărilor, Feuzi Mambet a fost arestat! Precizăm că acesta, în 2014, s-a prezentat la sediul cotidianului Replica de Constanța, plângându-se de fostul angajator. La fel și în 2016, atunci când reclama că a fost bătut. Un fel de reclamagiul de serviciu – am putea spune.

Polițiștii din cadrul Secției 5, la data de 10.02.2017, l-au depistat pe Feuzi Mambet, în vârstă de 62 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Bărbatul a fost escortat și introdus în C.R.A.P. Constanța. Mai exact, la data de 8 februarie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, individul, în mod intenționat, a dat foc apartamentului în care locuiește, la etajul 3, fiind vorba de blocul MG3, de pe strada Dunării.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit cu promptitudine și au lichidat incendiul dar, din păcate, au fost afectate și locuințele celor care locuiesc la etajele 1 și 2. Individul este cercetat " pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, prev. de art. 253 alin. 4 C. pen., cu aplic. art. 44 C.pen., constând în aceea că, în noaptea de 08.02.2017, în jurul orei 23.30, cu intenţie, şi-a incendiat propriul apartament situat în municipiul Constanţa, strada Dunării, nr. 6, bl. MG5, ap. 12, după care a părăsit imobilul, punând astfel în pericol siguranţă locatarilor din bloc şi existenţa fizică a bunurilor aparţinând acestora, pentru lichidarea incendiului fiind necesară intervenţia lucrătorilor din cadrul I.S.U. Dobrogea.

Faţă de inculpat se dispusese anterior luarea şi menţinerea măsurii preventive a controlului judiciar în altă cauza. Judecătoria Constanţa a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpate în prezenta cauză", potrivit judecătorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Amitim că, în anul 2014, Mambet Feuzi s-a prezentat la sediul cotidianului Replica de Constanța, precizând că patronii de la City Protect SRL s-au ales cu o plângere penală. El a lucrat la această firmă până în luna aprilie 2014 şi trebuia să-şi primească drepturile salariale pe această lună, dar şi cea anterioară. Abia când a mers la Inspectoratul Teritorial de Muncă a aflat de ce nu-şi poate primi salariile.

„Cei de la ITM au spus că nu este concordanţă între statul de plată şi contract, dar şi că pe statul de plată există semnătura mea. Apar că mi-am luat salariul dar, de fapt, nu l-am luat. Trebuie să primesc aproape 1500 de lei”, ne-a declarat Feuzi Mambet la acea dată. Omul a mers la Parchet şi a făcut plângere penală societăţii, iar procurorii au trimis cauza la Poliţia Municipiului Constanţa pentru cercetări. Curios este faptul că, în adresa primită de la organele de control, în calitate de pârât figurează, de fapt, societatea SC Expert Prest Corporation SRL, ce are ca domeniu de activitate alte forme de învăţământ. Și, se pare că omul se poate încadra fără probleme în categoria "reclamagiul de serviciu", având în vedere că mereu avea câte o nemulțumire. La fel și în 2016 când susținea că a fost bătut.

Liliana CHIRU

Citește și: http://www.replicaonline.ro/constantean-specializat-in-plangeri-pe-banda-rulanta-la-adresa-taximetristilor-273266/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu am inteles ce bloc. Nu te hotarasti?! Mg3 sau mg5 ??? Care sa fie? Dam cu banul?
2
1
dar asta clar e o capatana proasta de oaie , as calca pe cap toti alcolistii astia spurcati
4
3
Daca omul isi cauta dreptatea rste clar reclamangiu de servici ? Asa v-ati gandit voi , cei de la fituica asta ? Asadar daca in decurs de doi ani depui doua reclamati risti sa fi catalogat reclamangiu . Asta-i Romania si oamenii care o populeaza.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108