REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PARADĂ de politicieni, la deschiderea anului şcolar!

PARADĂ de politicieni, la deschiderea anului şcolar!

Replica API 12 septembrie 2017 | 00:00 323

Ca în fiecare început de an școlar, politicienii au avut grijă să se lase văzuți, mai mult sau mai puțin, pe la unitățiile școlar din județ, unde au ținut discursuri lungi, uneori plictisitoare pentru elevii, care poate nu au înțeles cuvintele pompoase folosite de aceștia. Totuși, orice școală se mândrește când are un politician ca invitat special, că poate așa mai ascultă cineva de ce lipsuri au. Iată pe unde au fost figurile publice a scenei constănțene. Mai menţionăm doar că, anul acesta, parada modei între şcolăriţe a pălit în faţa paradei de politicieni!

Şeful Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa, Petrică Miu, a fost prezent în mijlocul elevilor de la liceul din oraşul Băneasa, spre mândria primarului PSD din localitate, Paul Coliş.

La rândul lui, primarul orașului Ovidiu a participat alături de cadrele didactice, consilieri locali și reprezentanți ai Poliției Locale la deschiderea noului an școlar, la toate unitățile de învățământ din Ovidiu, satele Poiana și Culmea. ,,Educația este darul cel mai de preț pe care îl putem oferi copiilor noștri. Ne dorim ca și în acest an școlar să dezvoltăm parteneriatul familie – școala - administrație locală, pentru a sprijini copiii în lungul drum al formării lor profesionale, dar și al personalității.

În întâmpinarea acestui demers și în acest an, al treilea consecutiv, primăria Ovidiu vă acordă burse de merit pentru elevii cu medii între 8.50 si 10, iar ca noutate se vor acorda burse de merit și pentru profesorii cu rezultate notabile la concursuile naționale și olimpiade. Îmi exprim convingerea ca reprezentații administrației locale împreună cu cadrele didactice vor veni în întâmpinarea nevoilor elevilor pentru a le netezi drumul spre o educație la un nivel modern și performant. Urez părinților un an cu multe satisfacții din parte copiilor, cadrelor didactice putere de muncă și elevilor success și curaj pentru împlinirea idealurilor’’, a spus primarul George Scupra.

Liderul liberalilor constănțeni George Muhscină a fost prezent alături de elevii, părinții și cadrele didactice de la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă „Maria Montessori”. Consilierul local PNL Constanța Cristina Văsii le-a urat succes în noul an școlar elevilor de la Școala Generală nr. 12 „B.P. Hașdeu”, în timp ce consilierul liberal Victor Constantin a fost prezent în miljocul elevilor la Școala Generală nr.28 „Dan Barbilian” și Liceul Teoretic Traian. Nu în ultimul rând, consilierii municipali liberali Adriana Câmpeanu și Mihaela Andrei au participat la festivitățile de început de an de la Colegiul Național „Constantin Brătescu”, respectiv Școala Generală nr.29 „Mihai Viteazul”.

În comuna Valu lui Traian, la Şcoala Gimnazială nr.1, pe lângă elevi, profesori, părinţi, la deschidere au fost prezenţi şi primarul Florin Mitroi, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Horia Ţuţuianu, care a transmis un mesaj de încurajare şi a arătat că localitatea s-a dezvoltat frumos şi urmează să se dezvolte, şi cu sprijin de la CJC.

Iar exemplele nu se opresc aici!

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DE CE SUNT INSCRISI ELEVI SIRIENI IN CICLUL PRIMAR?
1
0
Miu a venit dar primarul asta de mandru ce a fost nu sa prezentat, cred ca avea combina la treierat altfel nu se explica.
1
0
Scupra cel mai bun primat!
0
2
ASA ESTE BAI HORICA DUTE LA PNL CA EI TE-AU ALES O SA AI PRETENTII IN 2020 SI O SA PLANGI CA NU TE MAI VOTEAZA NIMENI MARSAVILOR
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108