REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Parastas de 9000 de euro pentru Ionela Prodan

Parastas de 9000 de euro pentru Ionela Prodan

Replica API 8 aprilie 2019 | 15:40 553

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan nu se uită la bani atunci când este vorba despre mama ei. Impresara îi face sâmbătă (6 aprilie) pomenirea de un an regretatei Ionela Prodan. În paralel cu parastasul, vedeta îi va publica interpretei cartea "Cântecul vieţii mele", volum în care solista povesteşte o serie de întâmplări amuzante din culisele carierei sale muzicale.

Zi importantă pentru familia Anamariei Prodan. Impresara, care nici acum nu şi-a revenit complet după dispariţia fulgerătoare a Ionelei Prodan, îşi doreşte şi la pomenirea de un an, slujbă care va avea loc la Cimitirul Bellu, să ofere pungi cu tot ce le este de folosinţă oamenilor nevoiaşi. Vedeta a comandat 70 de pachete consistente cu alimente de post pe care le va oferi în memoria mamei sale.

"Pachetele conţin zacuscă, ciocolată şi caşcaval de post, pate vegetal, portocale, roşie, măsline, dulceaţă, sarmale de post, napolitane de post, fasole bătută, glucoză, chiflă, o cutie de bere bără alcool şi o sticlă mică de vin roşu. Sunt produse despre care Anamaria Prodan mi-a spus că i-ar fi plăcut să le aibă pe masă şi doamna Ionela. Eu nu m-am întâlnit cu Ana, dar mi-a spus să pun tot ce este necesar unui om care nu are posibilităţi. Nu am ajuns să facem un calcul, dar cu tot cu vizita de la azilele de bătrâni, cred că, costurile totale se vor ridica la peste 9000 de euro", ne-a mărturisit Gabriela Lucuţan, ajutorul Anamariei Prodan.

Îmbrăcată în haine negre, Anamaria Prodan a discutat cu Gabriela Lucuţan despre pachetele ce urmează a fi împărţite la cimitir

Gabriela, care deţine o firmă de servicii funerare, este cea care s-a ocupat în trecut şi de înmormântarea Ionelei Prodan, dar şi de cea a socrului impresarei, Hary. Alte 70 de pachete, colivă, pască şi mâncare caldă au fost duse la două aziluri de bătrâni pe care vedeta le-a vizitat sâmbătă dimineaţă.

După înmormântarea Ionelei Prodan, fiica cea mare i-a organizat pomana la un hotel de lux din Bucureşti, unde au fost prezente în jur de 200 de persoane. Meniul a fost unul bogat şi scump, din care n-a lipsit somonul cu sos de lămâie. Atunci, Anamaria Prodan a scos din buzunar fabuloasa sumă de 30.000 de euro.

Tot sâmbătă (6 aprilie), la un an de la moartea Ionelei Prodan, fiica cea mare, Anamaria, i-a îndeplinit visul de a-i publica memoriile. Cartea „Cântecul vieţii mele”, în care fata vedetei face dezvăluiri în premieră, se va lansa de la ora 16.00, la magazinul Diverta din Centrul Vechi al Capitalei (str. Lipscani 30-34).

Ionela Prodan a murit pe 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat o perioadă lungă cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spital. La câteva ore după decesul artistei, Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde era internată, a transmis un comunicat de presă în care anunță că decesul Ionelei Prodan a survenit în urma unui stop cardiorespirator.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuia totusi sa ne arate tzatzele si pizdocul , asa cum ne-a obisnuit curvistina asta proasta...
3
0
Si!? Trebuia sa spuna cati bani a cheltuit? de ce? Ca sa arate lumii ca are bani? Rusine. Nu-ti faci un titlu de fala spunand c-ai cheltuit atatia bani pentru pomana mamei. Acelasi lucru si pentru "siropoasele" fotografii pe care le tot arata cand are ocazia. RUSINE!!!!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108