REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Parcare nouă amenajată în cartierul Tomis Nord

Parcare nouă amenajată în cartierul Tomis Nord

Replica API 3 octombrie 2020 | 00:02 2375

Parcarea rezidențială dispune de 31 de locuri și a fost construită pe strada Dobrilă Eugeniu, în zona Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 12.

Suprafața carosabilă a fost asfaltată și au fost trasate marcajele rutiere. În etapa premergătoare asfaltării, terenul eliberat de garaje a fost excavat și au fost turnate mai multe straturi de pietriș.

În cealaltă parte a orașului, echipele municipalității lucrează în ritm susținut la parcarea situată pe strada Tulcei, în zona Școlii Gimnaziale Nr. 36 „Dimitrie Știubei” din Constanța. Se execută lucrări de consolidare a infrastructurii terenului. Vor fi create peste 470 de noi locuri de parcare.

"Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!", au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doar inapoiatii din Navodari au votat iar pesedeul. Banilor cheltuiti degraba de primaria li se adauga asfaltarea ulitei fara case de pe malul lacului Tasaul dar neasfaltarea strazilor din oras. M u i e fara numar numai pentru votantii si simpatizantii hotilor si spalatorilor de bani din Navodari.
0
0
utilizatorii drumurilor publice tb sa platesca dreptul de a le folosi astfel la fiecare km de drum considerat pt o banda, primaria tb sa incaseze aproape 1 milion euro pe an,...asa se calculeaza afara taxele pt accesul la circulatia pe sosele-simple 1000km-inseamna 1 miliard euro,bani cu care se pot face multe
1
0
@Radu Pentru ca sunt niste tampiti. Nici macar nu se pomeneste de fluidizarea traficului prin construirea de sosele in subteran suprateran. Pentru Constanta astea sunt sf uri, despre care merita sa vorbim peste 200 de ani
4
0
Parcarea e ok,dar de ce nu se incearca sa o supraetajeze sa fie duble,chiar triple locurile de parcare.Macar sa incerce,orasul oricum e supra-aglomerat si nu sunt destule spatii care pot fi facute parcari.Nu inteleg de ce atata indaratnicire de magar sa faca parcari supraetajate
5
0
babule sa ne sugi pula
9
5
Ultimele afaceri ale lui Fagabou. Vrem parcari supraetajate.
5
5
in partea cealalta a orasului?!bai SH,tu cunosti orasul?Dobrila si Tulcei sint in Tomis Nord amindoua...plm...
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108