REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Parcarea de lângă Lacul Tăbăcărie, transformată în COCINĂ. Felicitări, frumoasă educație!

Parcarea de lângă Lacul Tăbăcărie, transformată în COCINĂ. Felicitări, frumoasă educație!

Replica API 16 aprilie 2018 | 00:23 630

JEG ȘI MIZERIE

JEG ȘI MIZERIE

Mizerie de nedescris! Constănțenii care își petrec serile în cunoscuta parcare din vecinătatea Gravity Park, din Parcul Tăbăcărie arată de cele mai multe ori precum o groapă de gunoi. Asta pentru că tinerii care vin cu mașinile să petreacă o seară pe malul lacului nu țin cont de faptul că ar putea să folosească o pungă de gunoi sau pubelele din apropiere. Așa că se răsfață cu meniuri de la fast-foodurile din apropiere și lasă ambalaje, sticle, pungi, șervețele murdare etc. în parcare sau aruncă în apa lacului. Ultimele imagini au fost surprinse duminică dimineață de un constănțean care critică dur atitudinea tinerilor care își fac veacul pe acolo seară de seară, însă peisajul nu este o noutate.

În luna curățeniei, cum este numită de autoritatea locală, campania „Curățăm Constanța Noastră” ar trebui să se îndrepte și în igienizarea zonei respective, iar tinerii care folosesc parcarea precum un tomberon să fie amendați.

UPDATE

Reprezentanții Polaris au igienizat zona. Citește AICI.

C.C.

Sursă foto: Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi au dreptate, si vis-a-vis de Polaris si fata de lipsa cosurilor sau lipsa de educatie a oamenilor. Dar oare City Park Mall, construit si extins intre lac si parc, la cati bani se fac prin chirii, magazine, cinema, jocuri, fast food-uri, chiar nu au bani sa plateasca 2-3 maturatori ? La Carrefour spre exemplu regulat trec cu cate un tomberon si aduna ce-i pe jos.
0
0
Si chiar daca e sa fie asa cum zici tu reportere... ca lumea arunca pe jos ca nu vor sa arunce la cosiurile invizibile din mintea ta.... oricum ar fii vina primariei care tine leprele alea de locali cu c.u.r.u in masina fara sa faca nimic
0
0
Vedeti voi in poza un cos de gunoi gol ?!
1
0
aici se aduna "bulgarii" sa-si cinsteasca pitipoancele cu un big mac
5
0
Cainii maidanezi sunt de vina!!!
2
0
Si in Norvegia,Suedia,Germania ar fi fost la fel daca autoritatile de acolo nu ar fi fost calare pe situatie permanent. Foarte putini opameni pe glob se poarta civilizat pentru ca asa sunt educati din familie si grupul social de care apartin,majoritatea se feresc sa fie melteni pentru ca amenzile sunt foarte mari si e bine asa. Populatia Romaniei oricum a decazut enorm in ce tine de comportament civic,asa ca fara masuri punitive, totul e vorba goala.
6
0
de ce nu exista camere video in oras?
4
0
Dar aceste lucruri se intimpla pt.ca autoritatilor nu le pasa de populatia normal. Nu fac parcari in afara spatiilor verzi si nu au oameni ca sa urmareasca si sa amendeze.
4
0
Cam multi comentatori care-s prieteni cu Manuela. Te duci acolo pentru futai, pentru amor urban, romantic. Fiecare oras are un astfel de loc.
2
5
De ce nu se dau amenzi ? Amenzi usturatoare !!! Voi sunteti de parere ca nemtii , americanii ...etc s.au nascut civilizati? Nu fratilor mentalitatea a fost formata cu ceva timp in urma ..prin amenzi si iar amenzi . Cum e sa iei 500 - 2000 ron amenda pentru un banal pet aruncat la intamplare ? Amenzi Amenzi Amenzi si iar Amenzi . Daca.i vine lu ma.ta 1000 ron sa plateasca amenda pt. nesimtirea ta sigur nu vei mai "pupa" masina ...nu masina ...stai in pula mea acasa !
20
0
Tie iti dam gratis!
8
0
Stie mama ta intreabo
4
0
Voi astia care a-ti scris mai jos, cat costa o muie in parcul tabacarie??
2
3
Un loc frecventat exclusiv de carpe in cur, rupti de foame. Nu poti avea prea multe pretentii de la ei.
15
1
bai da firma de infractori polaris unde e ? Ca spaga o inghite hotul de fagadau. Curatam noi,fraierii, ca sa nu deranjam famiglia de mafioti martin.
10
4
Politia locala este zero in Constanta. Luati exemplul marilor orase sa vedeti ca acolo politia locala e in strada pedestru nu in masini numai la circulatie. Terminati cu japca si spaga la circulatie si mergeti in strada la pas
11
5
fagadaule, poate pui politia locala sa mai lase batranele cu marar si sa-i ia p'astia
17
2
pitiponcii si pitipoancele fake sau pitiponcii de mana a 2a care nu isi permit un suc la terasa, dar vor sa fie ca pitiponcii veritabili. Trist.
16
0
seminte,se reguleaza in ruc sau dau limbute de zic ca dau la muie precum klaus dnei codruta muiuta. Vreau sa va transmit celor care frecventeaza aceste meleaguri cum este la dvs in casa asa este si la ghiol.Jeg and jeg.Pe ecesti indivizi daca ii cauti in chiloti le poti lua cacatul cu razul.
13
0
Asa se vede nivelul de educatie al clientilor mc donalds
13
0
Locul unde poti sa muiesti o tarfa faacebookista pe un meniu la mcdonalds ... LEGEND
19
1
Ar trebui sa se punaa mai multe pubele pt ca in majoritatea timpului singura pubela care se afla acolo sau nu este plina ochi
15
3
Locul unde seara se trage muie si nu numai la greu !!!!!ha ha ah ha ah
11
2
Din pacate asa s-au invatat ar trebui sanctionati cu munca in folosul comunitatii. In zona sunt sigur camere de luat vederi deci nu ar fi asa de greu de identificat, dar s-au invatat sa faca altii curat iar ei sa isi pastreze prostul obicei si nesimtirea. Daca cu adevarat institutiile ar vrea sa se faca ceva sigur s-ar gasi solutii.
15
0
Politia locala unde este? Nu se vad pe strazi. Sa nu mai stea in intersectii si la mica ciupeala la parcari neregulamentare si sa se axeze pe cetatean. Sa fie in strada efectiv
20
1
Amenzile nu sunt suficient de mari si nu sunt suficient de dese. De asemenea, trebuie introdusa o pedeapsa cu munca de salubrizare in folosul comunitatii la contraventii repetate in special in randul minorilor si tinerilor.
23
2
Niste nesimtiti! Asa au vazut si la parintii lor! Eu nu arunc gunoaiele pe jos drept urmare si copii mei sant invatati acelasi lucru!
27
1
Degeaba. Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldovenesc care se fut pe un tichet de masa
19
10
Daca fetili ar inghiti si apoi ar face curatenie la locul de munca , nu ar mai fi nevoie de servetele !
10
4
Ano, poti tine o punga in masina, bagi gunoiul frumos in ea si il duci la un cos. E grele?
29
1
Mult gunoi , multe gunoaie !!
19
0
Dar tomberoanele unde sunt ? Ca in fotografii nu se vede ..
11
16
Copii fortati
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108