REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Parcări pentru biciclete în curtea Liceului Tehnologic Cogealac

Parcări pentru biciclete în curtea Liceului Tehnologic Cogealac

Replica API 16 decembrie 2018 | 00:00 501

Elevii Liceului Tehnologic Cogealac au fost premiați pentru implicarea în proiectul „Voluntariat pentru o carieră de succes” desfășurat de ONG Mare Nostrum. Activitatea lor a fost răsplătită prin achiziționarea, de către organizația non-guvernamentală a trei parcări pentru biciclete, care au fost montate în curtea instituției de învățământ.

Vineri, 14 decembrie a.c., a avut loc inaugurarea parcărilor, dar și momentul festiv de premiere a elevilor, cu diplome. Totodată, cu acest prilej, a avut loc și concursul „Cea mai frumoasă bicicletă”, iar câștigătorii au fost premiați de patronul firmei Robial.

De menționat că proiectul „Voluntariat pentru o carieră de succes” prevede acţiuni de voluntariat întreprinse de tineri, în folosul comunităţii, mediului sau ce domeniu doresc ei să abordeze, în funcţie de interesele fiecăruia. Participanţii sunt susţinuţi de ONG Mare Nostrum, care le facilitează desfășurarea acțiunilor: ”Lucrând cu voluntari de peste 20 de ani, am constatat că voluntariatul este un instrument foarte util, pentru tineri, acesta simulând uneori experienţa unui loc de muncă. Voluntarii deprind abilităţi de lucru în echipă, de lucru la birou şi cu echipamente de birou, de lucru pe teren, de comunicare, formare şi multe altele. Foarte mulţi voluntari au descoperit care sunt punctele lor tari, care sunt interesele şi lucrurile care îi pasionează, prin activităţi de voluntariat. Astfel, au putut să se orienteze către un anumit domeniu, către o anumită carieră, pe care să o exercite cu pasiune şi implicare”, a afirmat Andreea Ionașcu, reprezentant ONG Mare Nostrum.

Scopul final al proiectului este ca toți tinerii beneficiari să devină promotori ai schimbării și să devină modele pentru cei din jurul lor.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragi prieteni si consateni tin sa va anunt ca am schimbat iubita , dupa ce a ras tot satul de mine ca mia dat iacobici cu piciorul in fundulet si ma gonit ca pr un catelus ca nu iam fost credincios si lam reclamat pe la toate institutiile statului roman ca asa imi place mie am gasit alta femeie am fost super smecher pe asta am luat o cu copil cu tot am zis sa nu ma mai chinui sa patesc cum am patit cu iacobici , dar mia dat cu papuci si asta a vazut ca sunt un reclamangiu si a zis ca ii este rusine cu mine . Asta este eu am suferit in copilarie si nu mai vreau sa sufar si acum
2
4
Mai bine il ling si ii spal pantofii lui scupra si el are grija de mine , mia dat si doua terenuri pe centura orasului ovidiu dar eu sunt baiat destept nu imi parchez camioanele acolo sa nu ii fac probleme sefului , este timp ca doar am patru mii de metri patrati . Sa continuam cu femeile acum am o pustoaica de doar douazeci si putin am rupt gura targului ha ha ha . Dau tare si ma feresc acum am birou unde fac reclamatiile sa nu ma paraseasca si asta ca e vaide capul meu nu ma mai insor
2
3
punetil pe nepotul sapte sorin pe ghidon spre dna direct
10
0
Multumesc din suflet dlui primar Alexa Gheorghe patronul firmei SC ROBIAL SRL din Cogealac pentru premiile acordate pentru cea mai frumoasa bicicleta. Domnule primar va multumesc inca o data pentru tot ce faceti ptr Liceul Tehnologic Cogealac. Tineti-o tot asa
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920