REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Parcările de reședință, în dezbatere publică, la Mangalia

Parcările de reședință, în dezbatere publică, la Mangalia

Replica API 10 februarie 2018 | 22:10 497

Primăria municipiului Mangalia a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre care se referă la Regulamentul de organizare, funcționare și rezervare a parcărilor publice din localitate. Cei interesați sunt așteptați cu propuneri, sugestii sau completări pe marginea documentului, la ședința publică de dezbatere, care va avea loc la sediul Primăriei, vineri, 16 februarie, începând cu ora 12:00. Potrivit Regulamentului, fiecare cetățean al orașului își va putea rezerva, contra-cost, un loc de parcare de reşedinţă, în zona în care locuieşte, iar terenurile libere din zona hotelurilor vor fi date în folosinţă proprietarilor acestora. La fel, parcările din faţa instituţiilor publice vor putea fi folosite doar de către angajaţii acestora. În prezent, reprezentanții Primăriei Mangalia caută soluțiile cele mai bune pentru crearea locurilor de parcare, în special pentru cele de reședință. În întâlnirile primarului localității cu cetățenii, problema locurilor de parcare a fost intens discutată. ”Pentru a crea locuri de parcare și alei pietonale asfaltate, în unele zone vom fi nevoiți să demolăm garaje. De altfel, tot mai mulţi cetățeni cu care am vorbit pe stradă ne-au solicitat demolarea garajelor și amenajarea de parcări de reședință. În acest sens, vom organiza întâlniri cu locatarii, în fiecare zonă unde sunt garaje, pentru a decide împreună sistematizarea și modernizarea spațiilor dintre blocuri”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe cand stimularea investitilor,indiferent de unde dar sa fie benefice Mangaliei? Sunt comune ,sate,localitrati in tara asta care au facut infinit mai mult pentru proprii locuitori . Altii,fara sa aiba Marea Neagra de la Dumnezeu,fara sa aiba mii de locuitori chiar scoliti si pregatiti,au facut sa fie bine acolo la ei,inca sa mai si vina altii.De la noi se pleaca,ca din Wc-ul imputit. De ce ?Chiar suntem dependenti doar de labagii pupincuristi ai coreenilor? Chiar nu se poate fara stapani straini? Suntem asa de cacaciosi? Poate ca da.Cacaciosi lasi,labari cu parcari in fata botului.
0
0
Ceea ce vor de fapt sa faca este sa ia locul de sub garaje si sa-l atribuie diversilor acoliti din primarie. Au mai daramat garaje acum 2 ani si n-au facut nicio parcare in loc. Lumea spune ca voiau sa-i dea terenul lui Maganu ca sa-si faca parcare de microbuze, dar intre timp Maganu a sarit in barca psd si n-a mai primit nimic..
4
0
Cea mai buna fapta facuta de Primaria Navodariin ultimii20 de ani a fost demolarea garajelor si amenajarea locurilor de parcare. Si eu am avut garaj, si m-a afectat demolarea lui, dar numai asa am scapat demizerie, sobolani, pisici, maidanezi, etc. Nici un oras modern nu are maghernite pe post de garaje. Nu mai spun ca aproape s-au triplat locurile de parcare, ceea ce este foarte bine pentru toti. Cat despre lipsa asfaltului si a trotuarelor, lipsa locurilor de joaca, a politicienilor care nu fac nimic fara interes personal, popi superbogati si mafioti nearesti,etc, nici nu mai vorbim.
2
2
Ar trebui fiecare zona luata in parte si asa cum e normal sa se discute. Unii poate din invidie ca nu pot si ei sa-si faca garaje vin cu tot felul de acuzatii, unele dintre ele nefondate. Adevarat ca sunt foarte multe care arata dezastruos, mai mici mai mari, mai inalte, mai joase care arata urat. Unele dupa cum spun multi sunt folosite in diferite scopuri, mai putin pentru masini. Toate astea ar trebui discutate si unde trebuie daramate sa le darame. Dar e pacat ca totul sa fie luat la modul general. Unele chiar arata bine, toate acelasi model si folosite exclusiv pentru masini.
3
1
veniti pe OITUZ sa vedeti garajele pline cu gaini aragaze putini cu varza raiul sobolanilor cel cu angroul de la jumbo jet are 3 pline cu marfa ,darmatile pe toate amenajati locurile si dupa incasati si sa vedeti ce se fluitizeaza traficul prin oras si de abia atunci trimiteti politia sa aplice amenzi garajele un focar de infectie toate jos
2
2
iau spus lui mai multi cetateni de pe strada....da cine il crede. ce aveti cu garajele dac sant urate sa fie modernizate.nu vati saturat sa faceti numai prostii.daca var darma vilele voastre var convenii.ce aveti cu bietii oameni.
4
4
darama chioscu de la sens si fa o parcare acolo....a cui e chioscul ala....
6
0
cetatenii de pe strada au solicitat daramarea garajelor de oftica ca ei nu au garaje ,dar au masini ca daca aveau garaje nu mai ziceau nimic .
5
1
Pai daca ninge eu tin masina in zapada daca am un garaj si imi pot proteja masina de tot felul de prob.meteo, vandalism,hoti terminativa cu muraturile din garaj si comentarii de rahat daca ai garaj ai sa ti protejezi masina de caldura de zapezi de hoti sa nu o fure voi nu judecati .Garajul nu face ce face o parcare eu cand am garajul blocat de masini imi pazesc masina din balcon de borfasi sictir cu parcarile in locul garajului
7
5
Ce refugiu, niste mizerii de garaje sunt unele dintre ele, in care indivizi fara masina au depozitat toate ciurucurile.Vrea primarul discutii cu locatarii din zona, sa le ceara celor cu garaje sa deschida usile si sa priveasca si dupa aia sa faca discutiile.Altii inchiriaza vara apartamentele si se muta in garaje cu apa si lumina trasa ilegal.Despre ce vorbim?
10
5
Adevarul este ca nu locurile de parcare ar fi miza ci anumite zone ocupate de garaje dorite de anumiti indivizi din consiliul local. Unii au ocupat plajele iar acum isi folosesc influienta pentru a pune mana pe niste terenuri care dupa demolarea garajelor vor da o hotarare de consiliu de trecere din domeniul public in domeniul privat exact cum a facut si mizeria de moldovean cu curtea spitalului.Vor profita de rautaea romaneasca dar adevarul este ca majoritatea celor care au garaje sunt oameni de conditie medie care si-au facut un loc de refugiu intr-o astfel de locatie .
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108