REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Parcul Tăbăcărie, MIZERABIL! Unii oameni sunt de-a dreptul nesimţiţi

Parcul Tăbăcărie, MIZERABIL! Unii oameni sunt de-a dreptul nesimţiţi

Replica API 31 iulie 2017 | 01:02 511

Degeaba se montează piloni care să restricţioneze aceesul şi degeaba se aplică amenzi pentru cei care traversează Parcul Tăbăcăriei cu maşinile! Parcul a fost transformat într-o mare parcare pentru "romanticii" care au dorit să fie cât mai aproape de lac, dar şi loc de odihnă şi depozitare deşeuri ori ţoale la uscat pentru alţii! Imaginile, postate pe grupul "Parchez ca un bou" nici nu mai au nevoie de alte descrieri.

Update:

Ca urmare a sesizărilor, polițiștii locali s-au deplasat la fața locului.

Politiștii locali au identificat și sanctionat 2 conducători auto care au încălcat normele privind stationarea pe spațiul verde.

Totodată, pentru alte 5 autoturisme a fost demarată procedura legală în vederea identificării și sancționării persoanelor care au parcat neregulamentar.

Amenzile pentru oprire și staționare pe spațiile verzi sau destinate amenajării în caz sunt prevăzute de Hcl 184/2013 și sunt cuprinse între 400-800 lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tiganii nu vor sa accepte civilizarea,iar partea asa zisa politica pupa in cur tiganimea barbara.Stiti ceva,cacatului i se spune ,,fecala''. Unui om care nu vrea sa accepte regulile societatii in care s-a nascut,zicand ca nu tin de traditia lui si care abuzeaza de apartenenta la o etnie afirmand ca tot el este abuzat si discriminat,ce pula mea sa-i faci? Pai ori dai cu sapa in gura lui si-l pui la punct,ori il trimiti draculuii acolo ,in Pakistanul lui,unde se pare ca s-at potrivi,ca si acolo oamenii sunt cam la fel ca tiganii de la noi.Nu noi,tiganii sunt rasisti si ne terorizeaza !!!
3
0
Jumate din parc de la city pana la zodiac e vandut deja..... tigani daca va civilizati nu are nimeni nimic cu voi nu ne intereseaza cloarea fiti civilizati
2
0
astia sunt tiganii lui mazare pe care si fagadaul ii sustine, ca doar ia voturi. RUSINE
19
2
FOC sau deportati, scursurile dracului
23
2
Acesti tigani nu se pot integra niciodata ..deportati in desert sau siberia ptr vecie alta solutie nu exista ..romanii muncesc ptr ei ...sa primeasca alocatie ..sa primeasca ajutor social .sa fie tratati la spital etc. ei au numai drepturi felicitari tarului PUTIN CUM A REZOLVAT PROBLEMA CU TIGANII DIN RUSIA ..au fost deportati in 2014 - 2017 zeci sute de mii de tigani in tinuturile pustii ale rusiei cu camioane de armata cu trupele speciale OMON si nu a croncanit coana europa sau ONU ....CONSTANTA ESTE UN ORAS DE CACAT LA PROPRIU CU CETATENI LA FEL ..
32
1
Tiganie curata!si ce e mai grav! Ca romanii daca vad mizeriile lasate de tigani,incep sa se comporte si ei la fel dupa principiul - ce,io sunt mai fraier - si se comporta chiar mai rau ca tiganii.
20
3
bagati toata tiganimea la spun , la topit , sigur se va intimpla asa
26
2
De cand ati adus tiganimea in ghetoul Coanda, pe acesti migratori asiatici ce nu s au integrat in civilizatia Europei de sute de ani !
27
2
Din pacate,noi nu mai avem leac
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920