REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Părinţii din Cogealac nu mai suportă! „Drumul până la şcoală şi înapoi este un adevărat calvar pentru copii”

Părinţii din Cogealac nu mai suportă! „Drumul până la şcoală şi înapoi este un adevărat calvar pentru copii”

Replica API 11 noiembrie 2016 | 23:58 360

Localitatea Cogealac pare să fie urmărită numai de probleme! După ce în urmă cu aproximativ o săptămână, părinţii cereau primarului din Cogealac să amenajeze locuri de joacă pentru copii, acum aceştia trag un nou semn de alarmă! Străzile care duc spre unitatea de învăţământ sunt impracticabile şi periculoase pentru elevi.

De curând, părinţii din localitatea Cogealac au scos în evidenţă noi hibe cu care se confruntă copiii lor. Mai exact, străzile pe care aceştia sunt nevoiţi să le folosească în drumul spre şcoală le pun viaţa în pericol. „Poate ne explică şi nouă domnul primar Alexa Gheorghe cum şi în ce mod pot să circule copiii noştri în fiecare zi în aceste condiţii. Drumul până la şcoală şi înapoi este un adevărat calvar. Pe şosea nu se poate circula din două motive: se încalcă regulile de circulaţie punându-şi astfel viaţa în pericol şi pe mijlocul şoselei bălteşte apa. Şoseaua a fost distrusă pentru instalarea reţelei de canalizare, dar de ani buni nu s-a mai reparat, iar bieţii copilaşi sunt stropiţi din cap până în picioare de maşinile care circulă”, a precizat revoltată de situaţie Mariana. Mai mult decât atât nici varianta trotuarelor nu poate fi luată în calcul întrucât acestea lipsesc cu desăvârşire. “Pe marginea şoselei nu se poate circula pentru că nu există trotuar în schimb există noroi, gropi, mocirlă. Copiii ajung la şcoala uzi, noroiţi şi stau aşa 4 sau 6 ore riscând să se îmbolnăvească. În această situaţie suntem de ani buni şi, după cum se vede, nu avem nici o speranţă că va fi altfel”, a adăugat femeia.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108